![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
am o mare apasare in suflet....am facut un avort....nu imi este bine...sufleteste...am vrea sa mai avem un copil.....
stiu ca Dumnezeu e Mare ! va plati pruncul ce se va naste pentru pacatul nostru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu neaparat, dar grabeste-te sa-l faci, pina nu ti se va lua acest dar! NU UITA ca Mintuirea vine SI din nasterea de prunci! De ce a fost , a fost, a trecut, nu-ti mai face griji, se mai intimpla. Spune o rugaciune si mergi cu fruntea sus mai departe! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa va spovediti si sa urmati intru totul sfaturile duhovnicului!
|
|
|||
|
|||
![]()
PAcatul e spovedit....grija e pentru sanatatea viitorului prunc......
plata pacatului....amai trecut cineva prin asa ceva?aveti prunci sanatosi dupa un asa pacat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum vezi in jurul tau, copiii sunt sanatosi, insa SANATATEA FIZICA APARENTA NU ESTE TOTUL! Mai exista alte probleme la copii, de natura psihologica, duhovniceasca, de atitudine, de lipsa iubirii, a respectului pentru parinti, IMPIETRIREA INIMII. Se poate spune ca si prin asta platim! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fruntea sus vitejilor !
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo, crestinule! |
|
|||
|
|||
![]()
nu a fost intentia mea sa nasc astfel de polemici
astept doar raspunsuri(pozitive in adancul sufletului) ca cel se va naste va fi sanatos si ca Dumnezeu nu ne va pedepsi prin el |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ce putem face este sa ne rugam ca totul, ceea ce ne este dat, rau, bun, sa fie INTRU mintuire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ma ierti daca te-am intristat. " Tine mintea la iad si nu deznadajdui. " http://www.youtube.com/watch?v=BlA0-ZGy2To
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paisie Aghioritul vol 1(din 5) -Cu durere si dragoste pentru omul contemporan | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 13 | 07.04.2016 23:05:41 |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Revenirea DOMNULUI si INVIEREA - adevarata noastra nadejde | grasu77 | Secte si culte | 131 | 20.07.2011 00:41:50 |
Drama copiilor infestati cu HIV - izolare si durere | viozebil | Intrebari utilizatori | 0 | 26.01.2011 10:01:45 |
|