Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2009, 17:23:42
emili76 emili76 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.11.2008
Locație: suceava
Implicit durere si Nadejde

am o mare apasare in suflet....am facut un avort....nu imi este bine...sufleteste...am vrea sa mai avem un copil.....
stiu ca Dumnezeu e Mare !

va plati pruncul ce se va naste pentru pacatul nostru?
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 17:49:05
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emili76 Vezi mesajul
am o mare apasare in suflet....am facut un avort....nu imi este bine...sufleteste...am vrea sa mai avem un copil.....
stiu ca Dumnezeu e Mare !

va plati pruncul ce se va naste pentru pacatul nostru?

Nu neaparat, dar grabeste-te sa-l faci, pina nu ti se va lua acest dar! NU UITA ca Mintuirea vine SI din nasterea de prunci!

De ce a fost , a fost, a trecut, nu-ti mai face griji, se mai intimpla. Spune o rugaciune si mergi cu fruntea sus mai departe!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 17:57:40
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Eu zic sa va spovediti si sa urmati intru totul sfaturile duhovnicului!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:00:40
Junior Member

Implicit durere si Nadejde

PAcatul e spovedit....grija e pentru sanatatea viitorului prunc......
plata pacatului....amai trecut cineva prin asa ceva?aveti prunci sanatosi dupa un asa pacat?
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:06:30
Banned

Implicit

Citat:
plata pacatului....amai trecut cineva prin asa ceva?aveti prunci sanatosi dupa un asa pacat?
Din cite stiu sigur, sunt foarte putine femei care nu au facut unul sau mai multe femei INAINTE sau DUPA nasterea copilului/copiilor lor, chit ca recunosc acest lucru sau nu, si vina binenteles nu este numai a lor ci si a barbatilor, de natura medicala, de evitarea a unor probleme genetice, conceput de ex cind se administrau antibiotice puternice etc.

Dupa cum vezi in jurul tau, copiii sunt sanatosi, insa SANATATEA FIZICA APARENTA NU ESTE TOTUL!
Mai exista alte probleme la copii, de natura psihologica, duhovniceasca, de atitudine, de lipsa iubirii, a respectului pentru parinti, IMPIETRIREA INIMII. Se poate spune ca si prin asta platim!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:27:01
8NihilSineDeo9 8NihilSineDeo9 is offline
Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Implicit

Citat:

Nu neaparat, dar grabeste-te sa-l faci, pina nu ti se va lua acest dar! NU UITA ca Mintuirea vine SI din nasterea de prunci!

De ce a fost , a fost, a trecut, nu-ti mai face griji, se mai intimpla. Spune o rugaciune si mergi cu fruntea sus mai departe!
Hai sa ne omoram unii pe altii, ca tot se vorbeste de suprapopularea planetei,..iar serpilienii, gorilienii samd. ["imbecilieni" dp cum ii denumesc eu] care supravietuiesc actiunii de binefacere a planetei... se spovedesc, spun cateva rugaciuni, si continua cu fruntea sus.. in liniste si pace. Macar in modul asta vom deveni un pic mai viteji, stiindu-se ca in cazul unei pruncucideri, bietul copil "purtator de suflet", nu are nici o putere sa lupte pentru mantuirea sa!
Fruntea sus vitejilor !
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia !
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:40:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de 8NihilSineDeo9 Vezi mesajul
Hai sa ne omoram unii pe altii, ca tot se vorbeste de suprapopularea planetei,..iar serpilienii, gorilienii samd. ["imbecilieni" dp cum ii denumesc eu] care supravietuiesc actiunii de binefacere a planetei... se spovedesc, spun cateva rugaciuni, si continua cu fruntea sus.. in liniste si pace. Macar in modul asta vom deveni un pic mai viteji, stiindu-se ca in cazul unei pruncucideri, bietul copil "purtator de suflet", nu are nici o putere sa lupte pentru mantuirea sa!
Fruntea sus vitejilor !
Si tu , desteptilianul planetei, ca s-a umplut tara de voi, ce propui acum noua astora imbecilieni, sa-si coboare fruntea si sa-si puna streangul de git?
Bravo, crestinule!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:44:44
Junior Member

Implicit durere si nadejde

nu a fost intentia mea sa nasc astfel de polemici
astept doar raspunsuri(pozitive in adancul sufletului) ca cel se va naste va fi sanatos si ca Dumnezeu nu ne va pedepsi prin el
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 18:49:55
Banned

Implicit

Citat:
astept doar raspunsuri(pozitive in adancul sufletului) ca cel se va naste va fi sanatos si ca Dumnezeu nu ne va pedepsi prin el
Cu avorturi sau fara avorturi la activ, sanatatea copilului nu ti-o poate garanta nimeni! La fel ca si casatoria, ramine o loterie de la inceput pina la sfirsit!
Tot ce putem face este sa ne rugam ca totul, ceea ce ne este dat, rau, bun, sa fie INTRU mintuire!
Reply With Quote
Vechi 29.12.2009, 19:06:47
8NihilSineDeo9 8NihilSineDeo9 is offline
Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Implicit

Citat:
Draga mea, cred ca un raspuns de genul : "fruntea sus.. totul va fi bine" este cat se poate de superficial; desigur, e o simpla parere. Nu stiu cu cata "profunzime" ti-am raspuns eu dar am certitudinea ca o mama se poate dedica unei familii numeroase cu dragostea ce creste considerabil cu fiecare nastere..asta pentru ca inainte de a impartasi iubire, o primeste de la Dumnezeu. Nu cred ca egoismul este o solutie pentru fericirea si linistea catre care tanjim cu totii.
Sa ma ierti daca te-am intristat.
" Tine mintea la iad si nu deznadajdui. "

http://www.youtube.com/watch?v=BlA0-ZGy2To
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Paisie Aghioritul vol 1(din 5) -Cu durere si dragoste pentru omul contemporan bin000 Resurse ortodoxe on-line 13 07.04.2016 23:05:41
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. dorinastoica14 Generalitati 22 01.04.2013 11:17:13
Revenirea DOMNULUI si INVIEREA - adevarata noastra nadejde grasu77 Secte si culte 131 20.07.2011 00:41:50
Drama copiilor infestati cu HIV - izolare si durere viozebil Intrebari utilizatori 0 26.01.2011 10:01:45