Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Caut soț (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=20318)

Laurinha 05.02.2026 19:04:38

Caut soț

Doamne ajută! Îmi doresc tare mult să cunosc un om în vederea căsătoriei. Am 34 de ani. Sunt din Galați. Adresa mea de email e laurairimiateodorovici@gmail.com

Iorest 05.02.2026 21:14:05

Citat:

În prealabil postat de Laurinha (Post 684187)
Doamne ajută! Îmi doresc tare mult să cunosc un om în vederea căsătoriei. Am 34 de ani. Sunt din Galați. Adresa mea de email e laurairimiateodorovici@gmail.com

Doamne ajută!

Ai încercat prin apropiere, pelerinaje, voluntariat ?

Iorest 06.02.2026 00:32:50

Citat:

În prealabil postat de Laurinha (Post 684187)

Dă niște detalii:

Ai avea disponibilitate să te muți în alt județ, cât de departe ?

Îmi aduc aminte că era un site acu câțiva ani, nu știu dacă funcționează:

https://www.cetatea-crestina.org/

La vremea când a fost lansat la apă. a fost întâmpinat cu glumițe de tot felul.

iustin_dumitru 06.02.2026 00:40:46

E de ajuns ca si-a dat mailul, ce detalii vrei mai mult de atat?

Cine e interesat o cauta.

Sa stii ca eu am gasit pe forumul asta o fata , dar din pacate nu s-a terminat cu bine. Nu toti cei cu preocupari cresstine , sunt mai buni ca ceilalti.

Trebuie feeling ,sa simti sufletul omului, e o incercare grea sa il nimeresti fara sa te pacalesti, mai ales din online, pe cel potrivit

Iorest 06.02.2026 01:02:23

Citat:

În prealabil postat de iustin_dumitru (Post 684191)

Cine e interesat o cauta.

Sa stii ca eu am gasit pe forumul asta o fata , dar din pacate nu s-a terminat cu bine. Nu toti cei cu preocupari cresstine , sunt mai buni ca ceilalti.

Trebuie feeling ,sa simti sufletul omului, e o incercare grea sa il nimeresti fara sa te pacalesti, mai ales din online, pe cel potrivit

De mult nu am mai văzut rubrici de genul acesta, poate e un semn că-și revine forumul, dacă sunt oameni noi care caută forumul și pt altceva decât polemică sau argumentație excesiv de îmbibată teologic.

Nu a zis nimeni că oamenii creștini nu pot face tot felul de faze care-ți lasă un gust amar.

Nu știu dacă ai găsit pe forum sau pe pagina de comunitate, te-ai și întâlnit în realitate sau te-ai axat doar pe virtual ?
Întreb fiindcă face diferența fiecare situație.

Iorest 06.02.2026 01:07:07

Citat:

În prealabil postat de iustin_dumitru (Post 684191)

Păi contează că sunt informații esențiale, dispoziția de a se muta, sau dacă vrea de la ea din zonă.

Doi poate fi un cont la mișto, și trebuie să verificăm, au mai fost cazuri când erau bărbați care-și făceau conturi din astea din lipsă de ocupație.

iustin_dumitru 06.02.2026 01:10:52

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 684193)
Nu știu dacă ai găsit pe forum sau pe pagina de comunitate, te-ai și întâlnit în realitate sau te-ai axat doar pe virtual ?
Întreb fiindcă face diferența fiecare situație.

Mi-am distrus viata.
Pentru ca plecand de la o aparenta credinta in cineva care are asemenea preocupari, datorita mandriei,poti cadea mai de sus.

Iorest 06.02.2026 01:15:26

Citat:

În prealabil postat de iustin_dumitru (Post 684195)
Mi-am distrus viata.
Pentru ca plecand de la o aparenta credinta in cineva care are asemenea preocupari, datorita mandriei,poti cadea mai de sus.

Era de pe forum sau de comunitatea crestin ortodox.ro ?
Mi se pare că și acolo sunt mai mulți bărbați decât femei.

Pe forum suntem noi ăștia de ne mai luăm în berbece pe teme legate de mersul cetății, filosofie, etică, semnele vremurilor, nu am prea văzut fete în ultimii 2-3 ani.
Și tu ești de vreo 6 luni pe aci.

iustin_dumitru 06.02.2026 01:16:05

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 684193)
De mult nu am mai văzut rubrici de genul acesta, poate e un semn că-și revine forumul, dacă sunt oameni noi care caută forumul și pt altceva decât polemică sau argumentație excesiv de îmbibată teologic.
.

Pai macar e o incercare de discutie. Ar fi interesant de vorbit despre subiecte legate de credinta,chiar si mai simplu abordate, ca de alea politice e plin netul .

Eu am complicat ,pentru ca eu insumi am fost complicat ,si incercam sa ma explic.
Dar de aia e si bine sa vorbim cu altii, ca lucrurile se reglazea de la sine , cel complicat devine mai simplu, cel blocat,incepe sa vada parca mai mult.

iustin_dumitru 06.02.2026 01:19:41

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 684196)
Era de pe forum sau de comunitatea crestin ortodox.ro ?
Mi se pare că și acolo sunt mai mulți bărbați decât femei.

Pe forum suntem noi ăștia de ne mai luăm în berbece pe teme legate de mersul cetății, filosofie, etică, semnele vremurilor, nu am prea văzut fete în ultimii 2-3 ani.
Și tu ești de vreo 6 luni pe aci.

Pe forum,inainte , cand era multa lume . Si i am tot dat noi cu credinta pana ne am dus pe faras amandoi.Nici azi nu mi-am revenit dupa atatia ani ,a fost naspa.

Iorest 06.02.2026 01:20:34

Citat:

În prealabil postat de iustin_dumitru (Post 684197)
Pai macar e o incercare de discutie. Ar fi interesant de vorbit despre subiecte legate de credinta,chiar si mai simplu abordate, ca de alea politice e plin netul .

Eu am complicat ,pentru ca eu insumi am fost complicat ,si incercam sa ma explic.
Dar de aia e si bine sa vorbim cu altii, ca lucrurile se reglazea de la sine , cel complicat devine mai simplu, cel blocat,incepe sa vada parca mai mult.

Ok hai să revenim la subiect, că e foarte vag ce spui și dacă nu ai fost sub alt pseudonim nu prea aveai cum să te intersectezi cu fete de au scris în trecut pe aici.

cozia 06.02.2026 21:34:03

Asa este Iustine, de discutii politice este plin netul. De fapte este foarte sarac, chiar tinde spre ZERO, precum o Limita in matematica.

Ai dreptate, emailul nu este suficient.
Trebuie ca Laurina sa se prezinte mai detaliat, incepand evident cu varsta.

Doamne Ajuta!

Iorest 08.02.2026 22:04:04

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 684212)
Ai dreptate, emailul nu este suficient.
Trebuie ca Laurina sa se prezinte mai detaliat, incepand evident cu varsta.

Doamne Ajuta!

A zis vârsta, e ok, din ce am citit și pe cetatea creștină ar fi peste 30+ sau 40+.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:12:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.