Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2026, 19:04:38
Laurinha Laurinha is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.06.2021
Implicit Caut soț

Doamne ajută! Îmi doresc tare mult să cunosc un om în vederea căsătoriei. Am 34 de ani. Sunt din Galați. Adresa mea de email e laurairimiateodorovici@gmail.com
Reply With Quote
Vechi 05.02.2026, 21:14:05
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurinha Vezi mesajul
Doamne ajută! Îmi doresc tare mult să cunosc un om în vederea căsătoriei. Am 34 de ani. Sunt din Galați. Adresa mea de email e laurairimiateodorovici@gmail.com
Doamne ajută!

Ai încercat prin apropiere, pelerinaje, voluntariat ?
Vechi 06.02.2026, 00:32:50
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurinha Vezi mesajul
Dă niște detalii:

Ai avea disponibilitate să te muți în alt județ, cât de departe ?

Îmi aduc aminte că era un site acu câțiva ani, nu știu dacă funcționează:

https://www.cetatea-crestina.org/

La vremea când a fost lansat la apă. a fost întâmpinat cu glumițe de tot felul.
Vechi 06.02.2026, 00:40:46
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

E de ajuns ca si-a dat mailul, ce detalii vrei mai mult de atat?

Cine e interesat o cauta.

Sa stii ca eu am gasit pe forumul asta o fata , dar din pacate nu s-a terminat cu bine. Nu toti cei cu preocupari cresstine , sunt mai buni ca ceilalti.

Trebuie feeling ,sa simti sufletul omului, e o incercare grea sa il nimeresti fara sa te pacalesti, mai ales din online, pe cel potrivit
Reply With Quote
Vechi 06.02.2026, 01:02:23
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul

Cine e interesat o cauta.

Sa stii ca eu am gasit pe forumul asta o fata , dar din pacate nu s-a terminat cu bine. Nu toti cei cu preocupari cresstine , sunt mai buni ca ceilalti.

Trebuie feeling ,sa simti sufletul omului, e o incercare grea sa il nimeresti fara sa te pacalesti, mai ales din online, pe cel potrivit
De mult nu am mai văzut rubrici de genul acesta, poate e un semn că-și revine forumul, dacă sunt oameni noi care caută forumul și pt altceva decât polemică sau argumentație excesiv de îmbibată teologic.

Nu a zis nimeni că oamenii creștini nu pot face tot felul de faze care-ți lasă un gust amar.

Nu știu dacă ai găsit pe forum sau pe pagina de comunitate, te-ai și întâlnit în realitate sau te-ai axat doar pe virtual ?
Întreb fiindcă face diferența fiecare situație.
Vechi 06.02.2026, 01:07:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Păi contează că sunt informații esențiale, dispoziția de a se muta, sau dacă vrea de la ea din zonă.

Doi poate fi un cont la mișto, și trebuie să verificăm, au mai fost cazuri când erau bărbați care-și făceau conturi din astea din lipsă de ocupație.
Vechi 06.02.2026, 01:10:52
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu știu dacă ai găsit pe forum sau pe pagina de comunitate, te-ai și întâlnit în realitate sau te-ai axat doar pe virtual ?
Întreb fiindcă face diferența fiecare situație.
Mi-am distrus viata.
Pentru ca plecand de la o aparenta credinta in cineva care are asemenea preocupari, datorita mandriei,poti cadea mai de sus.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2026, 01:15:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mi-am distrus viata.
Pentru ca plecand de la o aparenta credinta in cineva care are asemenea preocupari, datorita mandriei,poti cadea mai de sus.
Era de pe forum sau de comunitatea crestin ortodox.ro ?
Mi se pare că și acolo sunt mai mulți bărbați decât femei.

Pe forum suntem noi ăștia de ne mai luăm în berbece pe teme legate de mersul cetății, filosofie, etică, semnele vremurilor, nu am prea văzut fete în ultimii 2-3 ani.
Și tu ești de vreo 6 luni pe aci.
Vechi 06.02.2026, 01:16:05
Senior Member

Implicit

Citat:
De mult nu am mai văzut rubrici de genul acesta, poate e un semn că-și revine forumul, dacă sunt oameni noi care caută forumul și pt altceva decât polemică sau argumentație excesiv de îmbibată teologic.
.
Pai macar e o incercare de discutie. Ar fi interesant de vorbit despre subiecte legate de credinta,chiar si mai simplu abordate, ca de alea politice e plin netul .

Eu am complicat ,pentru ca eu insumi am fost complicat ,si incercam sa ma explic.
Dar de aia e si bine sa vorbim cu altii, ca lucrurile se reglazea de la sine , cel complicat devine mai simplu, cel blocat,incepe sa vada parca mai mult.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2026, 01:19:41
Senior Member

Implicit

Citat:
Era de pe forum sau de comunitatea crestin ortodox.ro ?
Mi se pare că și acolo sunt mai mulți bărbați decât femei.

Pe forum suntem noi ăștia de ne mai luăm în berbece pe teme legate de mersul cetății, filosofie, etică, semnele vremurilor, nu am prea văzut fete în ultimii 2-3 ani.
Și tu ești de vreo 6 luni pe aci.
Pe forum,inainte , cand era multa lume . Si i am tot dat noi cu credinta pana ne am dus pe faras amandoi.Nici azi nu mi-am revenit dupa atatia ani ,a fost naspa.
Reply With Quote
Răspunde