![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajută! Îmi doresc tare mult să cunosc un om în vederea căsătoriei. Am 34 de ani. Sunt din Galați. Adresa mea de email e laurairimiateodorovici@gmail.com
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai încercat prin apropiere, pelerinaje, voluntariat ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai avea disponibilitate să te muți în alt județ, cât de departe ? Îmi aduc aminte că era un site acu câțiva ani, nu știu dacă funcționează: https://www.cetatea-crestina.org/ La vremea când a fost lansat la apă. a fost întâmpinat cu glumițe de tot felul.
|
|||
|
|||
|
E de ajuns ca si-a dat mailul, ce detalii vrei mai mult de atat?
Cine e interesat o cauta. Sa stii ca eu am gasit pe forumul asta o fata , dar din pacate nu s-a terminat cu bine. Nu toti cei cu preocupari cresstine , sunt mai buni ca ceilalti. Trebuie feeling ,sa simti sufletul omului, e o incercare grea sa il nimeresti fara sa te pacalesti, mai ales din online, pe cel potrivit |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu a zis nimeni că oamenii creștini nu pot face tot felul de faze care-ți lasă un gust amar. Nu știu dacă ai găsit pe forum sau pe pagina de comunitate, te-ai și întâlnit în realitate sau te-ai axat doar pe virtual ? Întreb fiindcă face diferența fiecare situație.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doi poate fi un cont la mișto, și trebuie să verificăm, au mai fost cazuri când erau bărbați care-și făceau conturi din astea din lipsă de ocupație.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca plecand de la o aparenta credinta in cineva care are asemenea preocupari, datorita mandriei,poti cadea mai de sus. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi se pare că și acolo sunt mai mulți bărbați decât femei. Pe forum suntem noi ăștia de ne mai luăm în berbece pe teme legate de mersul cetății, filosofie, etică, semnele vremurilor, nu am prea văzut fete în ultimii 2-3 ani. Și tu ești de vreo 6 luni pe aci.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am complicat ,pentru ca eu insumi am fost complicat ,si incercam sa ma explic. Dar de aia e si bine sa vorbim cu altii, ca lucrurile se reglazea de la sine , cel complicat devine mai simplu, cel blocat,incepe sa vada parca mai mult. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|