Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Candidatura A.S. Radu Duda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6031)

iulyaan 10.04.2009 21:02:09

Candidatura A.S. Radu Duda

Casa Regala De Romania,sprijina candidatura Altetei Sale,Radu Duda.Umila mea parere?este singura persoana care ma readuce in fata urnelor.merita incredere?

silverstar 10.04.2009 21:11:38

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 127904)
Casa Regala De Romania,sprijina candidatura Altetei Sale,Radu Duda.Umila mea parere?este singura persoana care ma readuce in fata urnelor.merita incredere?

[COLOR=green]Care casa regala? Avem noi rege? Nu! Ex regele Mihai, :4: batranul balbait, a compromis, prin comportamentul sau aberant, ideea de casa regala. Sa-i fie rusine! Asta e parerea mea. [/COLOR] :4:

iulyaan 10.04.2009 21:25:51

esti absolut imposibila!perfectiune in picioare ce esti!nu ai de lucru?nu ai copii de crescut?balbait?aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866.dar a fost inlaturat abuziv de pe tronul Romaniei.dar ce-ti spun eu de Romania,tu care ai terfelit acest nume Sfant in mizeria glumelor tale proaste si al ranjetului tau dispretuitor?tie?nu-ti crapa oare obrazul de rusine sa mai intri pe acest forum?doamne fereste!

Anca-Miha 10.04.2009 21:47:05

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127906)
[COLOR=green]Care casa regala? Avem noi rege? Nu! Ex regele Mihai, :4: batranul balbait, a compromis, prin comportamentul sau aberant, ideea de casa regala. Sa-i fie rusine! Asta e parerea mea. [/COLOR] :4:

Silvia, odata rege, totdeauna rege. La fel la presedinte: titlul se pastreaza pe viata.

silverstar 10.04.2009 21:54:12

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 127909)
esti absolut imposibila!perfectiune in picioare ce esti!nu ai de lucru?nu ai copii de crescut?balbait?aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866.dar a fost inlaturat abuziv de pe tronul Romaniei.dar ce-ti spun eu de Romania,tu care ai terfelit acest nume Sfant in mizeria glumelor tale proaste si al ranjetului tau dispretuitor?tie?nu-ti crapa oare obrazul de rusine sa mai intri pe acest forum?doamne fereste!

[COLOR=green]"aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866." [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Chiar? Ce te deranjeaza? Adevarul? De ce ma jignesti? Cu ce drept? Tocmai pentru ca-mi iubesc tara, niciodata nu voi fi de acord cu monarhia si retrograzii... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Adu-mi dovezi ca Mihai nu e balbait si apoi comenteaza. [/COLOR]
[COLOR=green]Am sa te rog sa aduci argumente din postarile mele cu acuzele pe care mi le aduci...[/COLOR]

silverstar 10.04.2009 22:06:42

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127915)
Silvia, odata rege, totdeauna rege. La fel la presedinte: titlul se pastreaza pe viata.

[COLOR=green]Se poate, Anca dar e dreptul meu sa tratez cu tot dispretul aceasta jigodie senila si balbaita si o sa si motivez de ce. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]In istoria universala nu s-a pomenit pana acum ca un rege sa ceara, sa pretinda poporului, "despagubiri" de zeci de milioane de dolari si proprietati, asa cum a facut-o regele acesta.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sunt milioane de romani-pensionari care traiesc extrem de greu, dintr-o pensie de mizerie, dupa o viata grea, de munca si sacrificii. A venit acest nedemn care, ca venetic, ca strain de neam, nu poate sa inteleaga durerea unui popor blestemat, oropsit si a cerut "despagubire". Pentru ce "despagubire"? Ce a facut sa merite, sa ceara "despagubire"? Cum a putut intinde mana aceea care-i tremura de batranete ca sa primeasca bani nemunciti, nemeritati, cand batranii nostri mor de saracie si de indiferenta autoritatilor?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]O sa spui poate ca nu e vinovat el, care a cerut ci cei care i-au dat. Vina le apartine in egala masura... Liberalii au dat, ca doar nu au dat din buzunarul lor, acum il vor pe ginerele Duda presedinte pentru ca au nevoie de o marioneta la Cotroceni ca sa-si faca jocurile lor murdare.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Din Romania inca se mai poate fura, Romania inca este bogata dar linistea hotilor a fost tulburata de Basescu...[/COLOR]

Anca-Miha 10.04.2009 22:49:57

Nu stiu ce imagine ai tu despre casa regala, dar pot sa-ti spun ca sunt tot oameni, nu sfinti, ca sa fie fara greseala. Daca ai sti ce fac odraslele celorlalte case regale, nu te-ai mai lega de un defect de vorbie; chiar ti-ar parea simpatic.
Dar la ce comportament aberant te referi?
Si cand sunt alegerile, ca sunt din pacate pe dinafara.

silverstar 10.04.2009 23:02:17

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127923)
Nu stiu ce imagine ai tu despre casa regala, dar pot sa-ti spun ca sunt tot oameni, nu sfinti, ca sa fie fara greseala. Daca ai sti ce fac odraslele celorlalte case regale, nu te-ai mai lega de un defect de vorbie; chiar ti-ar parea simpatic.

[COLOR=green]Am scris mai sus de proprietati si de zeci de milioane de euro pe care le-a primit de la statul roman in timp ce la noi se moare de foame si nu metaforic, ci de-a binelea.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Iar fac batranii coada la CAR-ul pensionarilor sa imprumute bani ca sa petreaca, dupa traditie, crestineste Sarbatorile Pastelui. E posibil asa ceva? Unde se mai intampla, in ce tara ca pensionarii sa fie tratati cu asa dispret? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Pe mine nu ma intereseaza nici o casa regala si, de nu s-ar fi intamplat sa i se dea astuia atatia bani pe nemuncite, nu as fi avut nimic de spus. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt republicana, nimic mai mult, si politica mea este pentru republica... [/COLOR]

silverstar 10.04.2009 23:04:57

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127923)

[COLOR=green]Alegerile europarlamentare sunt pe 7 iunie si cele prezidentiale sunt in nov, probabil, inca nu s-a stabilit data. Oricum, sfarsitul lui nov, inceputul lui dec.[/COLOR] :6:

scrabble 10.04.2009 23:06:13

Mihai I e "rege", pentru ca a fost rege si e un titlu pe care-l poarta pana moare, spre deosebire de "presedinte", care e doar o functie si nu un titlu.
Mihai I nu poate fi condamnat pentru actiunile lui de la sfarsitul razboiului, avand in vedere ca era minor, ca a semnat ce-a semnat cu pistolul la cap si ca i s-au pus prematur sarcinile de sef de stat pe umeri, in timp ce tatal sau a fugit ca un las de raspunderea pe care o avea fata de propriul popor, in cea mai intunecata ora a existentei sale.

Dinastia asta a Romaniei a dat si conducatori buni - vezi Carol I si Ferdinand I. Carol al II-lea a fost cel mai dezastruos conducator al Romaniei in toata istoria ei, insa chiar si asa, sub domnia lui Romania a atins un maximum de teritoriu pe care nu cred ca-l va mai avea cel putin cateva secole de acum inainte. Bineinteles, aceasta reusita a fost rodul straduintei marilor oameni de stat interbelici si de dinainte de Primul Razboi Mondial.

Monarhia ca forma de guvernamant o gasesc a fi fundamental nedreapta si nedemocratica, pentru simplul fapt ca accederea la conducerea tarii se face prin genealogie si nu prin popularitate sau macar o aparenta competenta. Si din cand in cand apare cate unul care fie nu e intreg la cap, fie numai de condus tara nu are chef.

Radu Duda este un candidat independent la Presedinite. Nu a aratat nimic concret pana acum, doar si-a anuntat candidatura. Voi fi in continuare atent la ce are de spus, asa cum ii voi urmari si pe ceilalti candidati. Faptul ca face parte din Casa Regala a Romaniei nu are nici o relevanta pentru mine.

Anca-Miha 10.04.2009 23:11:15

Casa regala a Greciei a primit 175 milioane de € despagubire pentru tot ce a avut regele inainte de a fi detronat. Deci regele Mihai nu e o exceptie; dealtfel familia regala a avut proprietati; e vorba deci de retrocedare, nu de altceva.
Situatia pensionarilor nu are legatura cu proprietatile cuiva; din acest punct de vedere nu exista dreptate.

silverstar 10.04.2009 23:16:18

[COLOR=green]Românul nu se dezminte...Inteligent, fin observator si cu simtul umorului [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Un ascultător întreabă la Radio Erevan:
- Ce e mai greu? Ca Radu Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soție de președinte, sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist?
Răspuns:
- Nu mai insistați, dle Patriciu! :29:[/COLOR]

Anca-Miha 10.04.2009 23:30:38

De la atata umor m-au trecut fiori reci...
Duda are o tinuta, e stilat, stie sa vorbeasca, poate sa reprezinte; totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, caci e pacat ca o printesa sa devina sotie de presedinte.
Iar Antonescu ca presedinte nu mi se pare o alegere buna pentru Romania; parerea mea. Atunci il prefer de o mie de ori pe Duda. Poate va fi in stare sa schimbe ceva in Romania.
Dar alti candidati nu mai sunt? E printre ei vreun brailean?

silverstar 10.04.2009 23:37:35

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127935)
De la atata umor m-au trecut fiori reci...
Duda are o tinuta, e stilat, stie sa vorbeasca, poate sa reprezinte; totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, caci e pacat ca o printesa sa devina sotie de presedinte.
Iar Antonescu ca presedinte nu mi se pare o alegere buna pentru Romania; parerea mea. Atunci il prefer de o mie de ori pe Duda. Poate va fi in stare sa schimbe ceva in Romania.
Dar alti candidati nu mai sunt? E printre ei vreun brailean?

[COLOR=green]Duda si-a anuntat oficial candidatura, aseara. Mai este Geoana, Antonescu, Miron Cozma... Basescu nu si-a anuntat candidatura, inca. [/COLOR]
[COLOR=green]De fapt, intr-o emisiune televizata, se pare ca putin dupa anul nou, a spus ca nu stie daca mai candideaza. Și tace...[/COLOR] :17:

Anca-Miha 11.04.2009 00:07:30

Miron Cozma? Cel , care vroia sa devina presedinte si a venit in forta pana la Costesti...si tot ce a urmat... sau e potrivire de nume? ! ?
Trebuie sa ne punem pe rugaciuni serioase, fratilor! Dar nu de o zi, ci pana la alegeri. Poate ne punem si cenusa in cap, ca ninivenii, ca sa ne creada Dumnezeu ca ne caim. Altfel nu vad ce poate iesi bun...

Noesisaa 11.04.2009 00:58:56

Scrabble, regele nu era minor la sfarsitul razboiului, avea parca in jur de 25 de ani.

Cat despre Radu Duda, nu stiu. Parca e actor de meserie? Ce treaba are actoria cu presedentia? O sa trebuiasca sa ma convinga cu argumente mult mai solide decat "sunt insurat cu o tipa de vita nobila, am niste maniere si o tinuta...." Blah. Ce anume stie el sa faca?

Anca-Miha 11.04.2009 01:06:18

Radu Duda ne-a reprezentat si la UE, daca nu ma insel. Vorbeste f frumos, adica nu vorbeste gura fara el, cum am vazut la altii; si cred ca a depasit de mult faza cu actoria.

andreicozia 11.04.2009 04:39:43

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127935)
totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, ...

Multumim Doamne ca Anca nu-l poate alege pe rege

Hai ca cu asta mai dat gata... Actoras-smecheras limbut de provincie care a locuit la bloc din PFL sa ajunga REGELE ROMANIEI.

Poate in rol de regele tiganilor da... Doamne ca mare este gradina ta...si intradevar ne meritam soarta crunta pe care o traim.

Din trei lulele trei surcele de provincie...devine alde Duda mare ANALIST POLITIC SI EXPERT IN ALE ISTORIEI
...nici o grija ca l-am auzit vorbind de citeva ori, iar logoreea o are ca si Ronald Reagan din A C T O R I E

Ancah, poate nu stii, dar un actor POATE IMITA pe ORICINE SI ORICE , si chiar poate trece de baiat destept.

Silvia felicitari, esti o adevarata reprezentanta a invatatorilor si profesorilor. Ma bucur nespus ca in tara noastra mai exista oameni ca tine.

andreicozia 11.04.2009 04:42:29

m-ai...scuzati

Traditie1 11.04.2009 06:55:38

Faptul ca familia regala a avut doi titani (primii doi regi) nu înseamna ca tot ce e în legatura cu ea e bun. Mihai si Duda sunt doua caricaturi, doua nulitati, Duda în special ne-a facut de râs cu aerele lui de nobil, când de fapt nobletea vine din caracter si fapte, nu din titluri. Acest caraghios nu stie ca titlurile nobiliare occidentale sunt o gluma, provenind din asa-zisa investire care le-o dadea ereticul papa regilor iar regii cu presupusa autoritate divina ar fi avut puterea sa înobileze pe altii.

valentin.viliga 11.04.2009 07:50:01

ca de obicei romanu se pricepe la toata, politica, fotbal si religie...

silverstar 11.04.2009 09:32:42

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127961)
Silvia felicitari, esti o adevarata reprezentanta a invatatorilor si profesorilor. Ma bucur nespus ca in tara noastra mai exista oameni ca tine.

[COLOR=green]Multumesc, Andrei! De regula, oamenii se complac in superficialitate si nu vor ori nu le place sa auda adevarul. Initiatorul subiectului m-a jignit foarte tare si pe nedrept pe prima pagina. De ce? I-am cerut argumente in favoarea celor spuse si a preferat sa taca... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Repet, prin gestul lui reprobabil, ex regele Mihai a compromis total ideea de monarhie. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cat despre Duda... Sa fim seriosi si sa nu ignoram, totusi, capacitatea de selectie si de intuitie a poporului nostru. Cu asa contracandidati, succesul lui Basescu este garantat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu-mi place s-o spun dar este o realitate pe care nu o pot ignora. Nu avem politicieni nici macar de talia lui Basescu, nu avem oameni pregatiti sa preia o functie in stat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Luati o lista, a oricarui partid, ca sa vedeti pe cine o sa trimitem in PE... E rusinos pentru un popor de 20 de mil sa trimita asemenea oameni, de regula, cei care nu au "prins" un fotoliu la alegerile parlamentare din nov 2008...[/COLOR]

silverstar 11.04.2009 09:36:26

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127954)
Radu Duda ne-a reprezentat si la UE, daca nu ma insel. Vorbeste f frumos, adica nu vorbeste gura fara el, cum am vazut la altii; si cred ca a depasit de mult faza cu actoria.

[COLOR=green]Ai dreptate Anca, Duda ne reprezinta in UE si este platit pentru asta, de statul roman, cu 50 000 de lei pe luna, parca asa am citit, adica 5 sute de mil de lei vechi. :22: Poate sa spuna cineva, concret, ce a facut pana acum Duda pentru poporul roman?[/COLOR] :57:

silverstar 11.04.2009 09:40:20

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127946)
Miron Cozma? Cel , care vroia sa devina presedinte si a venit in forta pana la Costesti...si tot ce a urmat... sau e potrivire de nume? ! ?
Trebuie sa ne punem pe rugaciuni serioase, fratilor! Dar nu de o zi, ci pana la alegeri. Poate ne punem si cenusa in cap, ca ninivenii, ca sa ne creada Dumnezeu ca ne caim. Altfel nu vad ce poate iesi bun...

[COLOR=green]Exact Anca, cel care a venit pana la Costesti si, cand a realizat ca nu-i de gluma si ca jandarmii sunt cu ochii pe el, si-a abandonat tovarasii de munca si a luat-o la fuga... Ca un las, nu-i asa?... [/COLOR]
[COLOR=green]Realizezi ce om viteaz si bun camarad? Uite cine vrea sa ne fie presedinte!...[/COLOR] :22:

silverstar 11.04.2009 09:44:52

[COLOR=green]Ma mananca limba... Nu ma pot abtine sa nu intreb... :11:[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Oare Duda și suava Margaretă s-or fi luat din dragoste ori din plictiseală? El - 49 de ani, ea - 60 - împliniți de foarte curând…[/COLOR] http://www.elenaudrea.ro/blog/wp-inc...s/icon_lol.gif

Noesisaa 11.04.2009 11:56:41

Ea are 60 de ani??????? Nu-si arata varsta :D

silverstar 11.04.2009 12:01:32

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 127986)
Ea are 60 de ani??????? Nu-si arata varsta :D

[COLOR=green]La banii pe care-i are e si explicabil. Si la 80 de ani va arata bine ca sa-si ia pe unul cu 20 de ani mai tanar... [/COLOR]
[COLOR=green]Wow! Ce rea sunt, nu-i asa?[/COLOR]

Anca-Miha 11.04.2009 12:07:07

Trebuie sa te dezamagesc Andrei, dar am drept de vot si daca e sa aleg unul dintre cei trei, l-as alege pe Duda.

Anca-Miha 11.04.2009 12:11:54

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127974)
[COLOR=green]Ai dreptate Anca, Duda ne reprezinta in UE si este platit pentru asta, de statul roman, cu 50 000 de lei pe luna, parca asa am citit, adica 5 sute de mil de lei vechi. :22: Poate sa spuna cineva, concret, ce a facut pana acum Duda pentru poporul roman?[/COLOR] :57:

Cei care merg la Bruxelles sunt platiti f bine. Sper ca nu se asteapta nimeni sa ne reprezinte cineva la UE si sa o faca pe gratis... Munca se plateste.
Da, 50000 lei sunt bani multi, dar astea sunt salariile celor de la EU, valabile pentru toti din Europa. Si pentru Danemarca, tara cu cele mai mari salarii dinEuropa, dar si cu impozitul cel mai mare, reprezinta un salariu lunar f bun.

Anca-Miha 11.04.2009 12:12:37

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127987)
[COLOR=green]La banii pe care-i are e si explicabil. Si la 80 de ani va arata bine ca sa-si ia pe unul cu 20 de ani mai tanar... [/COLOR]
[COLOR=green]Wow! Ce rea sunt, nu-i asa?[/COLOR]

Nu esti rea, esti off-topic.

silverstar 11.04.2009 12:44:19

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127989)
Cei care merg la Bruxelles sunt platiti f bine. Sper ca nu se asteapta nimeni sa ne reprezinte cineva la UE si sa o faca pe gratis... Munca se plateste.
Da, 50000 lei sunt bani multi, dar astea sunt salariile celor de la EU, valabile pentru toti din Europa. Si pentru Danemarca, tara cu cele mai mari salarii dinEuropa, dar si cu impozitul cel mai mare, reprezinta un salariu lunar f bun.

[COLOR=green]Anca, eu nu pun problema banilor. Doar am specificat ca este bine platit. Am intrebat, insa, pentru acesti bani, ce a facut Duda - concret - pana acum? Si slava Domnului, eu am de unde ma informa, dar...[/COLOR] [COLOR=green]Nu am gasit nimic... Poate stii tu sau cei care-l sustin. :22:[/COLOR]

tigerAvalo9 11.04.2009 12:47:16

Daca nu el atunci cine?Basescu?Geoana?

Poate o sa va bufneasca rasul dar Romaniei ii trebuie unul ca Vadim in frunte,nu i s-a acordat sansa,Basescu,Geoana si ceilalti par niste papagali pe langa el.Parerea mea.

silverstar 11.04.2009 13:03:23

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 127996)
Daca nu el atunci cine?Basescu?Geoana?

Poate o sa va bufneasca rasul dar Romaniei ii trebuie unul ca Vadim in frunte,nu i s-a acordat sansa,Basescu,Geoana si ceilalti par niste papagali pe langa el.Parerea mea.

[COLOR=green]Politica o fac barbatii. Si, pana acum, singurul barbat din politica romaneasca, singurul politician autentic, e Traian Basescu. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Mi-e greu s-o spun, dar acesta este adevarul si nu stiu cand se va schimba acest adevar la asa criza de oameni nepregatiti sa-si asume niste responsabilitati mari... [/COLOR]

Anca-Miha 11.04.2009 13:06:54

Silvia, dar oare restul reprezentantilor la UE ce au facut? Sa nu il discriminam pe Dl. Duda, ca nu e cazul. Au fost situatii, cand comisiile au protestat impotriva celui, care nu se pricepeau si doar incurcau locul. L-am ascultat intr-un interviu si mi-a facut o impresie f bune. Il intalnisem si cu ocazia venirii regelui Mihai aici; deasemeni o impresie buna. Nu inteleg de ce sunteti impotriva lui: doar pentru ca faca parte din casa regala? Acesta nu poate fi un motiv rational; si atunci ma gandesc ca poate mediile v-au manipulat in acest sens. E posibil? Sa ne amintim ca si pe Ratiu l-a ridiculizat presa pentru ca purta papion. Imi aduc aminte de caricatura cu un magar purtand papion. Caricatura, ca mijloc de ridiculizare, e bine de folosit cand ai un motiv sa faci acest lucru; dar cand te legi pur si simplu de un obiect vestimentar, mi se pare pueril, si denota proasta calitate a celui care initiaza si a celui care savureaza asemenea lovituri sub centura. Oare cum ar fi aratat Romania azi cu un rege in fruntea tarii si cu un Ratiu si alti intelectuali ca el? Oare tot asa ar fi vandut tara, incat azi sa nu mai fie nimic de vandut?
Ne-am facut un obicei de a nu fi cu nimic de acord; parca nimeni nu mai e pe placul nostru. Situatia s-a mai vazut inainte de venirea familiei Hohenzollern in Romania. Apoi lucrurile s-au schimbat in bine.
Ar trebui sa ne gandim ce vrem, ca am impresia ca asta nu stim. Cu ocazia alegerilor e cea mai buna ocazie sa ne gandim la acest lucru.

Anca-Miha 11.04.2009 13:10:08

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 127996)
Vadim .

Numai cand ma gandesc ce cuvinte foloseste in scris si verbal, mi se face rau. Este unul din autorii vulgarizarii limbii romane de la revolutie incoace. Omul vorbeste din pinatatea inimii.

Noesisaa 11.04.2009 13:13:39

Anca, stii care e problema lui Duda? Spune-mi la ce se pricepe el? La vorbit frumos? La facut impresie buna? Cu ce ma incalzeste pe mine asta? Si eu pot sa vorbesc frumos si sa fac impresie buna. La fel si alte zeci de mii de romani. Atunci ce are el in plus? Ca e insurat cu fata fostului rege? Si ce daca? Si alti barbati sunt insurati. Ca s-a plimbat de colo colo si a putut sa faca unele fapte...dar asta a facut-o pe banii statului roman! Din pacate nu am vazut inca nici un fel de argument care sa imi explice cum anume vrea el sa schimbe Romania si ce aduce el nou...Asta vreau eu sa stiu.

silverstar 11.04.2009 13:14:11

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127999)
Silvia, dar oare restul reprezentantilor la UE ce au facut? Sa nu il discriminam pe Dl. Duda, ca nu e cazul. Au fost situatii, cand comisiile au protestat impotriva celui, care nu se pricepeau si doar incurcau locul. L-am ascultat intr-un interviu si mi-a facut o impresie f bune. Il intalnisem si cu ocazia venirii regelui Mihai aici; deasemeni o impresie buna. Nu inteleg de ce sunteti impotriva lui: doar pentru ca faca parte din casa regala? Acesta nu poate fi un motiv rational; si atunci ma gandesc ca poate mediile v-au manipulat in acest sens. E posibil? Sa ne amintim ca si pe Ratiu l-a ridiculizat presa pentru ca purta papion. Imi aduc aminte de caricatura cu un magar purtand papion. Caricatura, ca mijloc de ridiculizare, e bine de folosit cand ai un motiv sa faci acest lucru; dar cand te legi pur si simplu de un obiect vestimentar, mi se pare pueril, si denota proasta calitate a celui care initiaza si a celui care savureaza asemenea lovituri sub centura. Oare cum ar fi aratat Romania azi cu un rege in fruntea tarii si cu un Ratiu si alti intelectuali ca el? Oare tot asa ar fi vandut tara, incat azi sa nu mai fie nimic de vandut?
Ne-am facut un obicei de a nu fi cu nimic de acord; parca nimeni nu mai e pe placul nostru. Situatia s-a mai vazut inainte de venirea familiei Hohenzollern in Romania. Apoi lucrurile s-au schimbat in bine.
Ar trebui sa ne gandim ce vrem, ca am impresia ca asta nu stim. Cu ocazia alegerilor e cea mai buna ocazie sa ne gandim la acest lucru.

[COLOR=green]"...restul reprezentantilor la UE" nu vor presedintia Romaniei.[/COLOR] :22:

silverstar 11.04.2009 13:20:42

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 128001)
Anca, stii care e problema lui Duda? Spune-mi la ce se pricepe el? La vorbit frumos? La facut impresie buna? Cu ce ma incalzeste pe mine asta? Si eu pot sa vorbesc frumos si sa fac impresie buna. La fel si alte zeci de mii de romani. Atunci ce are el in plus? Ca e insurat cu fata fostului rege? Si ce daca? Si alti barbati sunt insurati. Ca s-a plimbat de colo colo si a putut sa faca unele fapte...dar asta a facut-o pe banii statului roman! Din pacate nu am vazut inca nici un fel de argument care sa imi explice cum anume vrea el sa schimbe Romania si ce aduce el nou...Asta vreau eu sa stiu.

[COLOR=green]Nu ne trebuie un presedinte-mascota. Avem nevoie de o mana forte. Si am mai spus aici ca, spre rusinea noastra, singurul politician adevarat, de dupa '89, e T Basescu.[/COLOR]

Anca-Miha 11.04.2009 13:23:16

Atunci argumentul tau nu sta in picioare. Nu poti denigra pe cineva, nerecunoscandu-i nici un merit, numai pentru ca vrea sa candideze la postul de presedinte. Oricum postul cel mai important e de PrimMinistru. Presedintele are sarcini mai mult de reprezentare.
De unde stim noi, ca Duda nu va face niste schimbari in bine? Cine spune ca e imposibila o cotitura cu Duda Presedinte?
Atentie cum va manipuleaza presa. Am fost in Romania cu ocazia referendumului pentru Basescu. Ce urat au vorbit despre el, aproape la unison, afisand aversitati aproape personale. In final poporul si-a spus cuvantul. Desigur ca si poporul a fost "ajutat" sa-si faca o opinie, nu am nici un dubiu in aceasta privinta, dar astea-s vremurile; totusi nu s-a lasat influentat de mediile, care s-au aratat cat se poate de negative.
Incercati sa va formati singuri o parere; jurnalistii vorbesc si asa prea mult, incat ajung sa ne ameteasca.

Saurian 11.04.2009 13:28:44

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 128000)
Numai cand ma gandesc ce cuvinte foloseste in scris si verbal, mi se face rau. Este unul din autorii vulgarizarii limbii romane de la revolutie incoace. Omul vorbeste din pinatatea inimii.

Decât unul care să ne vândă Uniunii Europene ( cum au fost toți care s-au perindat la șefia statului )... Ne sunt ascultate telefoanele, ni se bagă cipuri pe gât, țara asta este vândută ( vezi Roșia montană și alte scandaluri de gen ) și poți spune că nu ar fi nevoie de un Vadim?! Ar fi nevoie dacă nu pentru altceva măcar ca să nu fim bătaia de joc a Europei ( sau poate doar de fațadă spune atât de multe... ). Nu sunt adeptul lui Vadim dar văzând în ce hal s-a ajuns cu poporul ăsta... și Băsescu, și Iliescu, și Constantinescu și toți... ne merităm conducători așa de proști. Spunea un mason la o emisiune despre cipuri: "vă spun eu de ce a intrat legea asta fără să știe nimeni. Că toți erau preocupați de Elodia în loc să se gândească ce se întâmplă cu poporul ăsta" ( iar tipul ăsta era pentru cipuri ).

Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți...

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:31:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.