![]() |
Comunicat de Presa
|
In sfarsit...
Asteptam sa devina o actiune constanta,..dat fiind posibilitati materiale imense ale bisericii.Biserica poate oferi ajutor constant pentru sute de mii de persoane nevoiase..si asistenta pentru copiii orfani.Doamne ajuta.
|
Este o veste buna
Citat:
Cat despre comentariu lui 'vortex ca biserica dispune de imensa materie dispensabila, trebuie sa te contrazic, sau poate ca sant eu naiva. Scuze, dar inafara de biserica catolica si Papa, toate bisericile (indiferenta de religie) se bazeaza pe caritatea si eforturile enoriasilor si oamenilor membrii ale acelei biserici. Daca o biserica dispune de materie imensa, este datorita oamenilor care sant membrii ale acelei biserici ( deci daca membrii sint bogati, si pot sa doneze sume uriase la biserica, si biserica va beneficia). Dar , multe biserici au oameni modesti. Oricum, ma bucur cand biserica participa la ajutorul oamenilor si sper ca multi membrii ai bisericilor vor ajuta biserica sa continue sa participe la astfel de ajutoare. Doamen ajuta. |
scuze de greselile gramaticale
....se pare ca e prea devreme pentru mine sa scriu.
O zii buna. |
Si eu ma bucur de aceasta veste si sper ca initiativa sa fiinteze si sa nu se piarda.
Este un pas bun, inainte, al B.O.R. Poate ca in curand se vor mai rezolva si alte necesitati. Se pot face inca multe si acest prim pas tocmai asta arata: ca se poate, daca se vrea. |
Comunicat de Presa ( 2 )
|
Astazi: Nunta regala in Suedia: Printesa mostenitoare Victoria s-a casatorit astazi cu Daniel Westling, care dupa oficierea casatoriei a devenit printul Daniel. Printre invitati, din partea Romaniei: Principesa Margareta si Principele Radu.
http://www.adevarul.ro/actualitate/e...283172056.html |
Citat:
|
Citat:
|
Comunicat de Presa ( 3 )
|
Comunicat de Presa : PATRIARHIA ROMANA SOLIDARA CU POPORUL ITALIAN !
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Comunicat de Presa - 7 iulie 2010
|
Drept la replica :
"Cand poporul e sarac este si Biserica saraca " :http://www.basilica.ro/ro/stiri/drep...a_saracab.html
|
Drept la replica :
" Nostalgie a controlului comunist asupra cultelor ? " :
http://www.crestinortodox.ro/stiri/crestinortodox/nostalgie-controlului-comunist-asupra-cultelor-120767.html |
Dupa 20 de ani mai bantuie comunismul?
|
Citat:
|
Asa ar trebui- sa uitam de el, dar noi il reinviem.
|
Citat:
Si apoi daca stam sa ne gandim obiectiv nu stiu daca acest comunism ca si ideologie este chiar atat de rau...parerea mea este ca tot omul este cel care pune in aplicare rau...la fel cum este si in biserica...daca nu interpretezi si nu aplici corect ritualul sau nu respecti canoanele, normal ca ceilalti vor vedea rau biserica. |
Iubirea, comunismul prefera masa, nu persoana, iar orice om care nu se incadra in aceasta gandire de masa, ajungea sa suporte chinuri sau chiar moartea. Imi este de ajuns doar acest aspect ca sa afirm ca nu era bun comunismul.
|
Citat:
Eu am incercat sa fiu insa obiectiva in postarile mele cu referire la acest subiect...mi se pare absurd sa nu fim realisti si sa ne cramponam ca altii nu vad ca noi... Trebuie sa recunosc ca acesta este un subiect extrem de controversat, depinde de mentalitatea fiecaruia si asta totusi nu inseamna ca cineva greseste. Am asistat adesea la discutiile batranilor in mijloacele de transport in comun pe acest subiect...nu vreau sa redau ce discutau, dar nici nu ii pot contrazice sau condamna :(... |
Fie ca vrem, fie ca nu vrem, aceasta etapa a facut parte din viata noastra, ne-a facut partasi la uitarea de Dumnezeu. Au fost si lucruri rele si lucruri bunecare si-au pus amprenta asupra conduitei - poate este de bine, poate este de rau- ca oameni am avut totusi libertatea sa alegem- gandurile nu le poate confisca nimeni.
|
Nu ma gandeam ca voi pune paie pe foc! A fost doar o simpla remarca!
|
Citat:
|
Multumesc, Glykys, fii binecuvantata!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:49:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.