Citat:
Si da, ce zici e corect – nici macar o dovada: evolutia n-are loc decit in imaginatia evolutionistilor. Citat:
Ca adulti, din doua mari motive: in ce priveste ateii, pentru ca le da un motiv “stiintific” sa fie atei (mai mult, acestor indivizi chiar li se pare ca a nu crede in Dumnezeu e un motiv de mindrie): iar in ce priveste “credinciosii”, pentru ca le da un motiv sa pretinda rang egal (adica “destepti”) in fata ateilor, pe care ii considera in mod gresit ca destepti. Caci ateii considera, in mod gresit, ca stiinta e de partea lor. Citat:
Asta desi Hovind a fost doar un profesor de liceu. Ceea ce spune e mult despre nivelul de logica si stiinta al evolutionistilor, pe care dealtfel i-a invins categoric in dezbateri… Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Si explica-mi si mie de ce dovezile contra evolutiei (precum schelete umane gigantice) au fost inlaturate sistematic din muzee, si chiar distruse. Alergi in cerc, si nici macar nu-ti dai seama. Citat:
Citat:
Iar in ce priveste pe cei care cred “ca pamantul este tanar” – hai s-o rezum rapid ca sa nu mai pierdem timpul. Nu conosc doi oameni care, citind Scriptura, sa aiba exact aceleasi concluzii. Deci, din nou, care e stirea? Si apropo, asta nu arata vreun defect al Bibliei – dimpotriva, arata defectele noastre, ale oamenilor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si apropo, daca nu vezi tu ceva asta nu inseamna ca nu exista. Conform propriile tale “principii” de percepere a realitatii. |
Citat:
Citat:
De cind tot asteapta ateii o dovada irefutabila ca Pamintul nu conteaza! De cind tot asteapta ei sa avanseze principiul copernican de la rangul de principiu la rangul de fapt, de la rangul de “ireductibila presupunere filozofica” la rangul de certitudine. Intre timp: “While this might suggest that the Earth is at the center of the Universe, the Copernican principle requires us to interpret it as evidence for the evolution of the Universe with time”. Ca sa vezi: evolutionistilor li se cere din start sa interpreteze dovezile stiintifice (astronomice, in acest caz) intr-un anumit fel. Si ce constata acei atei, cu fiecare noua observatie sau descoperire astronomica (culminind cu CMBR, care, ironic, e considerata dovada in favoarea big bang)? Da, ca Pamintul e in centrul universului. Ca sa vezi… De fapt, acest lucru e binecunoscut de catre toti cosmologii, dintotdeauna (in frunte cu Hubble, Hawking, etc.). Practic, nu poti fi cosmolog daca nu stii asta. Doar ca unii (adica imensa majoritate) prefera s-o ignore, din motive exclusiv filozofice, vorba lui George Ellis, marele cosmolog al big bangului. Adica nu vor ei ca Pamintul sa fie in centrul universului, si ca atare declara ca nu e. Si tu numesti asta stiinta. Felicitari, ce pot sa zic. Citat:
Desteptule, GPS tocmai ca demonstreaza gresita relativitatea generala. Si cea speciala. Adica poti sa-l arunci linistit pe Einstein la gunoi. Si apropo, nu numai GPS demonstreaza pe Einstein ca gresit, ci intreg universul. Vrei sa-ti zic de ce, sau vrei sa te las in iluzia ta ca universul e cum zici tu ca e? Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Nu te obosi prea tare, mi-am dat seama deja ca logica nu e punctul tau forte. Asta ca sa fiu politicos. Citat:
Ma bucur ca ai observat si tu diferenta. Citat:
Citat:
Si te contrazic categoric ca sunt bazate pe aceleasi metode stiintifice. |
Citat:
Poate te referi cumva la ideologia care si-a facut, parsiv, loc in astronomie. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Hai s-o zic altfel: daca ai avea minte proprie, ai folosi-o. Dar crezind orbeste in unul ca Dawkins, arati clar ca n-ai minte proprie. Citat:
Tu chiar nu vezi ce scrii? Si mai ai pretentia ca logica si stiinta sunt de partea ta? Halal! Citat:
Da, chiar ca n-am intilnit vreodata vreun evolutionist care sa stie in ce crede. Trebuie sa le amintesc eu (sau alti Creationisti) permanent… Citat:
Citat:
Daca iti dau exemple de astronomi si cosmologi celebri care, inainte de interpretarea universului, isi admit filozofia subiectiva, ce vei face? Promiti sa nu mai crezi niciodata vreun om? Oricare om, indiferent cite diplome are? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Imi mentin provocarea. Asa ca intrebarea de fapt e ce o sa faci tu cind o sa afli ca e adevarata? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Parca te pretindeai logic… Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Bun venit la logica. Cind treci clasa sa ma anunti neaparat si pe mine. Citat:
Si tot ce face selectia naturala e sa … selecteze (din ceea ce e deja acolo, desteptule). Citat:
Citat:
Precum am zis, tot ce zici chiar tu te apropie tot mai mult de Dumnezeu. Chiar daca pina acum in mod teisto-evolutionist. Mai ai un ultim lucru de facut (cel mai greu dintre toate): sa arunci la gunoi toate cartile oamenilor (indiferent cit de “stiintifice” ti se par) si sa pui mina pe Biblie. Si sa n-o mai lasi din mina vreodata… |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:56:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.