Citat:
|
Citat:
Citat:
Cum atlfel vrei să te referi la acel proces dacă nu îi dai un nume, nu înțeleg ce anume te deranjează că are nume. |
Exista un tip care creste bacterii cred. Stiu ca a ajuns pe la 50.000 de generatii si am inteles ca a obtinut o mutatie la una din culturi, ceva cu un citrat.
Deci se poate extrapola, vedem cat inseamna numarul de generatii de bacterii in cazul oamenilor si apoi vedem de cat timp ar fi nevoie in cazul maimuta - om. Nu stiu cate mutatii s-au produs de cand ne-am despartit de "suratele noastre" dar macar vedem pe unde suntem.Macar am avea o idee daca se merge in directia corecta sau nu. Cred ca asta e articolul unde se povesteste de mutatii, dar nu-mi dau seama cat inseamna in cazul oamenilor : http://www.newscientist.com/article/...n-the-lab.html But sometime around the 31,500th generation, something dramatic happened in just one of the populations - the bacteria suddenly acquired the ability to metabolise citrate, a second nutrient in their culture medium that E. coli normally cannot use. |
Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing. - Stephen Hawking ( The great design )
Nonsense remains nonsense, even when talked by world famous scientists. - John Lennox profesor the matematica. :1: |
Citat:
Îți recomand să citești cartea „A universe from nothing” de Lawrence Krauss dacă vrei să studiezi problema. Citat:
|
Citat:
Cu alte cuvinte orice in afara existentei lui Dumnezeu e acceptabil. Daca e posibila si daca ne ajuta sa-l scoatem pe Dumnezeu din joc atunci oricat de absurda e explicatia trebuie sa o acceptam.Chiar daca asta inseamna 10^500 dumnezei. |
Citat:
chiar și tu nu crezi în 10^500-1 dumnezei. |
Citat:
fi atent la ce vor spune teologii. să vezi acolo schimbări de doctrine. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:21:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.