![]() |
An nou fericit!
Cum nu ma pricep foarte bine la urari, va rog sa ma iertati ca nu stiu a va spune decat:
An nou fericit si sa va ajute Dumnezeu in toate cele bune! Dar va spun din suflet cu mult drag |
Citat:
|
Un an binecuvantat de Dumnezeu! |
An nou fericit!
Eu sunt o membra inregistrata mai nou,dar urmaresc de mult aproape tot de pe forum.Va doresc la toti< UN AN NOU PLIN DE BUCURII>iar BUNUL DUMNEZEU sa va aduca la toti PACE in casele si familiile dumneavoastra.
|
va urez si eu tuturor un an nou cu multe impliniri duhovnicesti
|
Citat:
|
La multi Ani!
Un An Mai Linistit
iarta... iubeste... zambeste... exprima-te... relaxeaza-te... ajuta un batran... accepta un compliment... asculta-ti prietenii... reia un proiect abandonat... fii intelegator cu tine si cu altii... uita-te la un album cu fotografii... picteaza un tablou... asculta tacerea... aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur... spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti... imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija... joaca-te cu un copil... citeste o carte buna... alege-ti o stea pe cer... fii copil inca o data... da-ti voie sa mai si gresesti... lasa-i pe altii sa te ajute ... renunta la ce nu-ti place... indeplineste-ti promisiunile... inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala... priveste atent o floare... cumpara-ti ceva ce iti doresti demult... spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini... ajuta-i pe altii... respira profund... fa-ti un cadou... iubeste! |
La multi ani tuturor! :6: cele mai frumoase urari si ganduri bune din partea mea. Imi sunteti cu totii dragi si va citesc mereu. mi se pare ca va cunosc de mult... sunteti cei mai buni prieteni ai mei!
P.S. mi-a placut postul lui Andreicozia... am savurat fiecare sfat! multumesc. mi-ai luat gustul amar de la topciul precedent, cu Sf. Impartasanie. cum sa ajungi tu, Andreicozia, ortodoxule, la identitate de idei dogmatice cu sectantii? |
Citat:
In orice caz, poate-mi spui si mie CONCRET cu ce gresesc in judecata mea despre Impartasanie. Oare ce a vrut sa spuna Mintuitorul cu adevarat? |
Citat:
|
CUM SA PETRECEM DE ANUL NOU? – Ne invata lamurit Sfantul Ioan Gura de Aur
|
Fratilor, dragilor...
ce as putea sa va doresc eu? Ce urare? Ce binecuvantare? Sincer, nu gasesc cuvantul potrivit care sa exprime ceea ce simt. De aceea spun simplu: "IUBESTE si fa ce vrei" Sa ne ajute Stapana ca anul ce vine sa invatam sa ne iubim unii pe altii cu Iubirea Ei. Sa fie aici, acasa, in familiile, in inimile noastre mai multa pace. Mai multa rabdare. Mai multa blandete.. Dea Domnul sa va intoxicati de Pace, Iubire si Bucurie! Cu dragoste frateasca si adanc respect Jenica G. Bucurie si La multi ani! |
La multi ani tuturor, cu sanatate, cu caldura in suflet, cu veselie si belsug. Sa aveti un an mai bun si sa fiti mai buni decat ati fost in anul care se scurge! Numai impliniri de tot felul va doresc! :6: Imi cer scuze, maine nu voi avea timp sa va trimit mesaje pe privat, asa ca va urez tututor, dar tuturor, la multi, multi ani si sanatate! Iar fiecaruia in parte, in ordinea in care imi veniti in minte, imi doresc sa va ofer tot ce imi vine in minte: pentru Andrusca CIM, o portie maaare de shopareala tot anul, pentru Noesisaa, drumuri calde si lipsite de peripetii, pentru Jenica, o portie dubla de sanatate, pentru Mara, cat mai putina zapada, pentru Elizabeta, o inima mai barbata, pentru Andreicozia, o carte a parintelui Boca, pentru Cristi, o inima de copil, pentru Elena Violeta, animalute cu adapost, pentru Andrei im, multe carti duhovnicesti, pentru Topcat, o maimutzica de plus, pentru Anna 21, un sac de tarie, pentru Anna, o punguta cu nadejde, pentru Marina Alca, o masa imbelsugata care sa nu se mai termine,pentru Mirelat, multe cadouri pe care sa le imparta tuturor copiilor, pentru Seraphim, un strop de vointa, pentru Miha Anca o cutiuta cu rabdare, pe care sa o imparta cu Omul bun, care are deja ce ii trebuie ca sa fie fericit (o familie de nota 10), pentru Lareine minte, pentru Sophia, putin mai multa lumina si un bebelus, daca s-ar putea, pentru Fani, un bebe sanatos si roz, pentru Ory, pace, pentru Antiqu, serviciu usor, pentru Simona-Marilena, demnitate si note mari la scoala, pentru Andupustiu, succes la bac, pentru pacatosul, memorie, pentru MariS mult folos, pentru claudiu tomsa, putina staruinta, pentru Dna Dorina, sa editeze multe carti de poezii, pentru strajeru, o fata frumoasa si buna, asa cum isi doreste el, pentru inclusiv eu la fel, pentru Cristina 2012 si Lore86 copii cuminti si veseli, pentru Ioan Victor, rezolvare, pentru truthstone, o piatra de credinta, pentru antoniap, imunitate crescuta la pericole si virusuri, pentru Windorin... o barba, pentru o taranca, recolta bogata, pentru Alexia89, facultate usoara, pentru Caminaris, inima buna, pentru Gabriela8,vindecare pentru persoana draga, pentru Simona76, sanatate si minte treaza, pentru la petite moc, izbanda, pentru Mihait ravna, pentru Costel si Traditie, postari folositoare, pentru Marimira, seninatate, pentru Geonektarios, vrednicie, pentru par. George S,intelepciune, pentru Vasy, un preot nefumator, pentru Speranta, speranta, pentru LaurSchepsis, toate povetele par.Boca, pentru pentru..... nu mai stiu, va rog sa ma iertati ca v-am sarit pe multi, nu am facut-o cu intentie, dar sunteti atat de multi, absolut toti imi sunteti scumpi... sa nu va suparati daca nu ati primit darurile pe care le doreati sau daca altii au primit mai mult, sunt sigura ca vor sti sa le imparta frateste! eu am daruit ce mi-a venit in minte, de la Bunul Dumnezeu sa le primiti pe toate!
Si pentru dl Zaharia, care imi e cel mai drag de pe acest forum, un car de binecuvantari, pe care sa le imparta cu voi toti! si rabdare. La multi ani, sa imi traiti cu totii! Inclusiv ateii si cei de alte confesiuni! e loc pentru toti pe pamantul asta! |
La multi ani pentru toti forumistii, in fond si la urma urmei, aici, acum, suntem impreuna, si asta e ceea ce conteaza...
Sa aveti liniste si pace in suflet alaturi de cei dragi |
Sa aveti parte de fericire, sanatate, liniste sufleteasca, un an nou mai bun plin de bucurii si de realizari frumoase spre folosul mantuirii. Dragi mei, cristiboss, Cristina,Fani, CIM, mara2008,antoniap, Vasilica, zaharia_2009, Ioan-Victor,suntanar, florinbrasov0,anna21, glykys,Marina Alca, elizabeta, caliyo, LapetiteMoc,Myrobah, GeorgeS,mihailt, topcat (da, si tu, >:D< rasfatatul nostru...care stiu ca acolo, in sufletelul lui, ne iubeste :X) Hector,Dorina, admin, heaven, windorin, andreicozia, o_tzaranca, antiqu,Noesisaa, mc2009, almaris, maria-luisa, alexa_ro, moshu, onyx235, elenavioleta, Ioana-Andreea,andrei_im, Zburatorul, lareine, Darkanian, AlinB, umilul, OmuBun, MadalinaM, gabriela8,ioana-adriana, ory, diveinthesky, Dutzu, Geo.nektarios, truthstone, Costel, MariS, Traditie, ...pana la cel mai nou ultizilator inregistrat....Va iubesc! Si Va multumesc ca sunteti aici!...:X
Sa nu va suparati pe mine, va iubesc pe TOTI de pe acest forum si vreau ca in noul an sa ramenti tot aici, sa ne sprijinim, ca impartim o vorba buna...Sa nu plecati :D. >:D< Si da, Vesilica, la multi ani si din partea mea! >:D< glykys: mersi mult draga mea >:D< :X:X:X:X >:D< Sa fi binecuvantata! >:D< |
An Nou binecuvantat plin de bucurii si impliniri duhovnicesti! Nu am ce sa va daruiesc decat umila mea dragoste TUTUROR forumistilor! Va pretuiesc si ma rog pt fratiile voatre!!! Dumnezeu sa va umple de harul Sau si sa va daruiasca Mantuirea si sederea de-a drepta Sa impreuna cu Toti Sfintii!
PS: ma retrag de pe forum!!! Toate cele Bune! Numai Bucurii sa Va doresc!!! |
Un an nou plin de pace, iubire, sanatate, implinire sufleteasca si crestere in Dumnezeu doresc tuturor!
|
Doamne ajuta !
La multi ani cu sanatate si de urari placute s-avem parte,oameni buni!
|
Citat:
|
Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa va patrunda in casa si in sufletul vostru si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2010 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !Sa aveti parte doar de zile binecuvantate!
Din tot sufletul meu pentru toti membri acestui forum si pentru adm dnu Adrian La multi ani! |
O urare simpla si din partea mea: fie sa avem iarna, primavara, vara si toamna din nou!
La multi ani |
La multi ani!!!
|
La multi ani! si sanatate, cu nadejdea intalnirii tuturor intr-un coltisor al Raiului.
|
Un An Nou plin de bucurii si impliniri!
Fiti buni si ajutati cat se poate! La multi ani! |
Citat:
|
Voua,tuturor forumistilor va doresc un an nou cu multa sanatate, bucurii duhovnicesti! Dumnezeu sa va tina in bratele Sale parintesti,acum si pururea!
|
urare
Si eu urez tuturor membrilor multa sanatate ,pace sufleteasca si Noul An sa va calauzeasca pasii pe cai spirituale desavirsite ,sa fiti mai buni si sa aveti mai putine ispite.La multi ani.Cu mult drag va imbratisez din indepartata Sicilie.Doamne Ajuta.
Domnul fie laudat....... |
Fie ca in noul an ce urmeaza sa aveti calea spre mantuire lipsita de obstacole!
La multi ani!:36: |
Aho, aho, din an în an,
De la Bădica Traian, Pe sub zarea cea albastră Am venit la Dumneavoastră, În priviri cu stropi de rouă Din anul două mii nouă, Anul despre care spun, Meargă liniștit pe drum! Pentru el și cine-ascultă Fie-ne urarea multă, Mânați, măi! Hăi, hăi… Am venit, cum ne-a fost datu Gazdă bună cu uratu Să vă tragem pe măsură Tuturor o urătură, Plugul nostru vă petrece Până în două mii zece! Mânați, măi... Hăi, hăi... Anul care-acuma pleacă I-a fost traista mai săracă, Mărunțiș prin buzunar De la Fondul Monetar, Că al nostru e și nu e, Degeaba suntem în U.E! Supărarea ei de criză A venit și fără viză, De o simte fiecare De la mic până la mare, Să o biciuți flăcăi, Să se ducă de la noi! Hăi! Hăi… Plugușorul nu vă minte, Avem astăzi Președinte, Moș Nicolae, bunul, Din doi a ales pe unul, Cel ales și contestat Să ne fie șef de Stat, Pentru Președinte, Măi, Hăi, hăi! Din zori până către seară Că avem guvern în țară, Așa cum ne-a fost promis, Fie el și cel demis, Să se-adune la un loc Cu un prim ministru...Boc! Parlamentarii în toate Să aibă majoritate, Între ei nu fie ură Și moțiuni de cenzură, Certurile să se-aline Pân' la Anu care vine, Pentru împăcare, măi, Ia sunați din zurgălăi, Hăi, Hăi... Aho, Aho, vreau să vă spun, Anul Nou va fi mai bun, Și aici, în acest loc, Amiroase-a busuioc, A vin fiert și-a Sărbătoare, Găzdă bună, primitoare, Pentru ea și toți de-aici Mai pocniți flăcăi din bici Sunați și voi domnișoare Să se-audă până-zare, Clopoțeii voștri, hăi, Mănați, măi!... Fie ca în Noul an Tot Consiliul Județean, Domn Prefect și Domn Primar Să trăiască iar și iar, Cu cei care-n jurul lor Vreau binele tuturor! Hăi! Hăi! Mânați, măi!.. Urătura noastră fie Semn curat de bucurie, Mâine Anul care vine Aibă zilele senine, Să ne duceți gazdă dorul Când venim cu Plugușorul, Urătura creștinească Sănătoși să vă găsească, Plini de bucurii și bani, La Anu și La Mulți Ani! Nu concediu fără plată, Bată-l norocu să-l bată, Să n-aveți parte o clipă De supărări și de gripă, Mânați fete și flăcăi Pentru gazda noastră, măi! Hăi, hăi... Pentru Anul Nou ce vine, Datorii tot mai puține, Cardul să vă fie plin, Mio-cardul mai puțin De cele griji și nevoi, Ducă-se de pe la noi Și din suflet să ne plece În anul două mii zece, An cu sunet cristalin, Cerul să vă fie lin, Toți și fiecare-n parte De bucurii s-aveți parte, Să vă fie casa plină, De căldură și lumină, Mânați, măi, Hăi, hăi… Să rămâi dar sănătoasă Gazdă mare și aleasă Noi plecăm la altă casă, Că și-acolo la fereastră Așteaptă urarea noastră, De un an așteaptă, dar, Să n-aștepte în zadar... Hăi, hăi, Mânați, măi!... Că așa săraci și ei Ne vor da vreo șapte lei Și cu ce-i primim de-aici Să ne cumpărăm un bici, Un buhai, c-acela vechi Ne cam supără-n urechi... Pentru gazda noastră, hăi Mai pocniți odată, măi Să răsune până-n zare Și voi mândre domnișoare Zurgăliți din zurgălăi, Să mai tragem înc'o brazdă Și-om pleca la altă gazdă, Până nu-i târziu în sară, Rămâneți cu bine dară, Mânați fete și flăcăi , Hăi, hăi... Să se-audă până-n Munți, La Anul și la ani mulți! Mânați, măi, Hăi, hăi… http://patinina.ning.com/photo/la-mu...3AAlbum%3A1932 http://patinina.ning.com/photo/la-mu...3AAlbum%3A1932 |
La Multi Ani tuturor, indiferent de confesiune ;)
Va doresc un 2010 plin de bucurii, impliniri si pace, precum si sa fiti sanatosi voi si cei dragi ai vostri. Alexandra |
Ho ho ho..mai traiti fratilor?
Nu v-am uitat sa stiti:68: Fie ca noul an sa ne umple sufletele cu pace,iubire si credinta noua celor de pe forumul crestinortodox dar si tuturor oamenilor de pe Pamant.Va doresc multa sanatate ,fericire si CREDINTA(daca o avem pe ea ,avem totul).LA MULTI ANI!!!!!!! |
Fie ca anul ce vine sa va aduca mai multa sanatate, pe cei dragi aproape si liniste sufleteasca! LA MULTI ANI!
|
LA MULTI ANI tuturor! Sa fim mai buni, mai omenosi, mai corecti fata de noi..Va urez un an usor!:11:
|
La multi ani tuturor !
Doamne ajuta ! |
La multi ani !
|
Bun, rau, cum o fi fost 2009, sa ii dam slava lui Dumnezeu pentru ce am realizat in acest timp!
http://www.crestinortodox.ro/acatist...u-pentru-toate Una dintre marile realizari pe care le am avut in 2009 este descoperirea acestui forum. la multi si fericiti ani! Vad cerul Tau stralucitor de stele. O, cat esti de bogat si cate lumini ai! Prin razele indepartatilor luminatori ma priveste vesnicia; Sunt asa mic si neinsemnat, dar cu mine este Domnul si pretutindeni sunt pazit de dreapta Lui cea iubitoare. Slava Tie, pentru necontenita Ta purtare de grija; Slava Tie, pentru oamenii pe care pronia Ta mi i-a adus in cale; Slava Tie, pentru dragostea rudelor, pentru daruirea prietenilor; Slava Tie, pentru blandetea dobitoacelor care-mi slujesc; Slava Tie, pentru clipele luminoase ale vietii mele ; Slava Tie, pentru bucuriile limpezi ale inimii; Slava Tie, pentru fericirea de-a trai, de-a ma nevoi si de-a contempla; Slava Tie, Dumnezeule, in veci! |
La multi ani!
Un an nou plin de noblete tuturor!
Multe impliniri duhovnicesti! Doamne ajuta! |
La multi ani !
Cu dragoste,pentru voi toti forumistii (special pt cei care imi sunt prieteni),al vostru frate in Hristos,Petrica(Strajeru):
Anul Nou sa va aduca implinirea tuturor dorintelor,muulta sanatate si de la Dumnezeu ajutor in toate. Doresc ca noul an,sa ne apropie mai mult unii de altii,prin dragoste frateasca,sa ne cunoastem mai bine si sa ne ajutam reciproc. Sa nu uitam ca: Unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu,acolo sunt si Eu. Si...da!!! Pe acest forum este Hristos. La multi ani ! :36: |
La mulți ani , bunii mei !
Doamne Iisuse Hristoase, Ziditorule al tuturor celor văzute și nevăzute, Cel ce ne-ai făcut ziua și naptea și ai așezat anii și vremurile pentru zidirea Ta , binecuvântează cununa anului ce a sosit , ferește și păzește în pace , și sănătate și ajutor pe credincioșii Tăi , mult milostive ! AMIN ! +
|
La multi ani 2010!
Dragi prieteni forumisti!
Fiindca un an nou, a inceput deja, se cuvine sa reinnoim votul nostru fata de Hristos si Evanghelia Sa. Asa ca va urez un an nou alaturi de EL, ca sa nu va lipseasca nimic ! La multi ani 2010 ! Cu drag, icamilin |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:22:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.