Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
(Post 505045)
Fals, nici nu ma intereseazametoda statistica folosita, si nici software-ul. Importante sunt datele, de exemplu cele ale acceleratotului universitatii din Groningen, care sunt si online, tabele excel cu raportul C14/C12 din inele de copaci merg pana la 10.000 de ani.
|
Nu eu am spus ca un software e metoda,ci tu .E o confuzie de gradinita pentru unul care "stie" stiinta ;deci e clar ca habar nu ai de amanuntele procesului de masurare in sine, pe tine te intereseaza rezultatele,nu ?
Te-am intrebat daca stii care e raportul C14/C12 din oasele alea in momentul mortii. Daca nu,nu pot sa cred rezultatele caci nu sunt stiintifice ,se bazeaza pe INVENTIA rezultatelor(presupuse de cercetatori) din momentul mortii de catre oamenii de stiinta. Ia intreaba-i sa vezi daca-i asa.
Citat:
Foarte fals, pentru datari C14 sub 12.000 necalibrate coincid destul de bine cu inelele de copaci.
|
Ce varsta are cel mai vechi copac in viata?Atat e domeniul stiintific al dendrologiei(restul peste varsta celui mai batran copac in viata e pseudo-stiinta plina de presupuneri si carpaceli ) .Oasele alea sunt presupuse a avea 40.000 de ani deci de la cateva mii cat are cel mai batran copac(carja numita dendrologie exact atat poate ajuta nu mai mult )pana la 40000 e cale lunga.
Cum dendrologia nu poate fi de nici un folos,peste varsta de cateva mii de ani, de ce ai adus-o in discutia despre oasele de 40.000 de ani?
Zecile de perechi de element/izotop au aceeasi problema ca si C14( +multe altele) ,NU STII care era raportul INITIAL ci doar e presupus (
inventat) de oamenii de stiinta .
Cum de coincid analizele ? Pai nu coincid ,dar sunt "calibrate" de oameni de stiinta biasati (au fost indoctrinati ca evolutionismul e fapt,e fapt,e fapt de facultati si mediul stiintific) ca sa corespunda poruncii. Si uite asa "se dovedeste" evolutionismul adevarat .Haha!
Citat:
Mai mult, sunt peste 100 de laboratoare de datare radiometrica in lume dintre care cateva zeci, dotate cu accelerator de particule si rezultatele acestora se coreleaza. Exista laboratoare de datare prin OSL (Optically Stimulated Luminescence) si ESR (Electron Spin Resonance). ...
|
Tu nu faci diferenta intre analiza unui os ,diamant, zirconiu etc.care iese aceeasi in diferite laboratoare si e obiectiva (sunt niste date,concentratii,raporturi din momentul analizei)si introducerea presupunerilor (inventate - sunt considerate date,concentratii,raporturi initiale de acum x ani din elementul analizat ) . Deci sunt introduse in softwareuri de analiza date REALE facute in acel moment si date INVENTATE despre ipotetica concentratie initiala si ei afirma ca ce iese de acolo sunt rezultate reale finale,exemplu :40.000 de ani. Daca bagi rezultate reale si rezultate inventate ,n-ai cum sa scoti in final niste rezultate reale.
Citat:
Astronomii si radioastronomii au calculat si ei varsta stelelor pe care le-au vazut si au ajuns la aceleasi aberatii: miliarde de ani. Bineinteles ca se poate foarte bine ca toti sa fie niste prosti, dar mai mult imi place varianta B: Dumnezeu le-a aranjat pe toate asa, ca sa ne pacaleasca.
|
Ei au calculat varsta aia PRESUPUNAND Big-Bangul adevarat PRESUPUNAND ca viteza luminii e constanta ,PRESUPUNAND CA..etc, dar daca o singura presupunere nu e adevarata ( de exemplu universul s-a format prin alta "metoda" ),da ,se poate spune ca toti sunt cum spuneai .
PS: ma intreb ce rezultate le-or da oamenilor de stiinta daca ar fi analizat in timpul acela vinul facut de Iisus din apa la nunta la care a participat.Daca analizele spuneau ca e vin vechi de 75 de ani inseamna ca asa trebuie sa fi fost,nu? si vinul saracu avea doar cateva minute.