Citat:
Īn prealabil postat de arkash
n-as vrea sa am (desi stiu ca am) dusmani; am reusit sa-i transmit curtezanului nevesti-mii sa-si vada de casa si de copii lui si mi-a vorbit destul de urat (adica mi-a dat un mesaj ca la telefon nu vrea sa raspunda); iar doamna mea nu mai vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa se intoarca acasa; se cam joaca cu sentimentele si zice ca ii este foarte bine singura si va face singura totul; ar mai fi si problema copilului (care s-a cam instrainat de mine, nu stiu poate vazand raceala mamei lui...); nici nu stiu incotro sa apuc, sunt tare amarat si vad ca s-au adunat multi nori negri deasupra capului!
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma!
Doamne-ajuta!!! 
|
Cu totii avem dusmani, deci roaga-te pentru toti care iti stau impotriva.
Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul.