![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci, sa avem cat mai multe familii ce sa traiasca in comunism, daca asa iti place tie. Eu prefer in comuniune !
|
|||
|
|||
![]()
Inspirat raspuns, Cristian!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma! Doamne-ajuta!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ca vine si postul si e un moment foarte bun de asezare a gandurilor; nadajduiesc in continuare ca soarele isi va face simtita prezenta, chira daca e putin mai rece afara. Doamne-ajuta si toate cele bune! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Vrei sa te asculte femeia, asa cum asculta Biserica de Hristos? Atunci straduieste-te si tu sa te ingrijesti de ea precum Hristos face ptr Biserica.
Si daca va trebui sa-ti dai viata ptr ea, sau sa te ostenesti de multe ori peste putere sau sa suferi si sa patimesti multe, sa nu le eviti. Deoarece nu trebuie sa uiti ca desi vei suferi toate acestea, in esenta nimic nu ai facut, in comparatie cu cele pe care le-a facut Hristos ptr Biserica." |
|
|||
|
|||
![]()
ce cuvinte frumoase,dar ma intristeaza faptul ca ffffffff putini barbati le urmeaza,si nu numai..imi amintesc si acum cum povesteste STRAbunica mea de 87 de ani despre sotul ei,cu cata dragoste isi aduce aminte de el si apoi fara sa vreau aud cum o vedeta,proaspat divortata spune ca asa a fost sa fie.....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie | Sf.Asteapta | Generalitati | 13 | 29.06.2010 17:25:31 |
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie | georgeval | Sfanta Liturghie | 2 | 27.10.2009 22:50:03 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
Comuniunea intre Bisericiile Ortodoxe oficiale | konstantinos | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.04.2008 23:08:45 |
casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 22:40:13 |
|