View Single Post
Vechi 18.11.2008, 17:17:57
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Domnule Iustin, eu nu am gasit nicaieri in Sfanta Scriptura expresia "moartea trupului". Am gasit vorbindu-se despre "moartea omului" sau chiar despre "moartea sufletului"(Ezechiel 18:20).

Cine v-a spus ca, apostolului Petru i-a murit doar trupul iar sufletul i-a ramas viu?

Cine v-a spus ca apostolul Petru s-a suit la Domnul Iisus. Poate ca nu s-a suit, la fel ca David ("Caci David nu s-a suit in ceruri" - Faptele apostolilor 2:34).

Daca apostolul Petru s-a suit la Domnul, o putea face numai daca a fost INVIAT. Sub nici o forma, Domnul Iisus Hristos nu sta de vorba cu mortii sau duhurile mortilor. Asta se cheama spiritism.

Am vazut, ca atat dvs. cat si colaboratorii dvs., va "agatati" foarte mult de ideea nemuririi sufletului dar nu vreti sa acceptati ideea invierii. Dumnezeu, daca vrea sa stea de vorba cu o persoana care a murit, O POATE INVIA. De asta ne spune Domnul Iisus Hristos, cand ne vorbeste DESPRE INVIEREA MORTILOR, ca "Dumnezu nu este un Dumnezeu al celor morti ci al celor vii"(Matei 22:31,32)
Noi nu facem altceva decat sa ne tinem de invatatura Bisericii intemeiate de Hristos pe temelia Apostolilor si proorocilor in care voi nu credeti, tot asa cum nu credeti in cuvintele Lui: Cel ce crede in Mine nu va vedea moartea, ci se va muta de la moarte la viata. Sunteti singura ,,religie,, din toata istoria lumii care nu credeti in existenta constienta a sufletului dupa moarte. Voi va agatati de aceasta invatatura inventata de unii care au talcuit Biblia de capul lor fara sfat si impotriva invataturii Sfintilor Apostoli: 20. Aceasta stiind mai dinainte ca nici o proorocie a Scripturii nu se talcuieste dupa socotinta fiecaruia;(2 Petru 1,20)