View Single Post
Vechi 09.12.2008, 19:36:16
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wertygo Vezi mesajul
Cand va veti duce la Petru Voda veti afla ca este adevarat ce am zis. Intrebati acolo pe Parintele Xenofont, ucenic iubit de parintele Iustin ,care tine mult la parintele si de aceea nu pleaca sa infiinteze manastire. Si sa stiti ca au trecut multi pe acolo cu probleme duhovnicesti importante si au plecat dezamagiti,zicandu-le ca nu are timp, Iar o baba a avut acces o jumatate de ora ca sa povesteasca ce afacere cu benzinarii au rudele ei si a mai si intrebat, Parinte ce frigider sa-mi cumpar Samsung sau Zanussi . Personal m-as bucura sa ajunga sfant,dar nu cred toate cuvintele lui. Nu am tras cu urechea dar se auzea prin usa ca vorbea tare. La fel si cu Daniil Tudor ,cuvintele care i-au fost date de Dumnezeu le cred, iar pe greselile din poeziile pe care le scris ca poet in tinerete sub numele de Sandu Tudor nu dau doua parale.
Sa inteleg ca Pr. Xenofont ti-a spus toate astea? Si esti sigur ca ai inteles bine, si ca el n-a vrut sa zica altceva? Intreb pentru ca tot restul mesajului tau e plin de interpretari gresite. Pr. Iustin asculta pe toata lumea care vine cu gand curat si sinceritate, si la majoritatea le da sfatul potrivit, mai ales acelora care chiar au o problema si care chiar sunt hotarati sa-l urmeze. Iar celor carora nu sunt hotarati sa-i urmeze sfatul, nu le da intotdeauna sfat, pentru a nu se osandi ca neascultatori de duhovnic. Asta spune ieromonahul Teognost in cartea sa despre Pr. Iustin.