Citat:
În prealabil postat de veilur
Ba eu zic ca din contra, principala intrebare a lui Dumnezeu la Judecata de Apoi va fi "Ce ai facut cu sufletul tau?", si deabia dupa asta ne va intreba si ce am facut cu ceilalti, iar referitor la treaba asta cu ceilalti de langa noi, eu cred ca Dumnezeu a vrut sa ne spuna prin a avea grija sa nu devenim pricina de sminteala pentru ei, ca daca ne apucam sa indrumam si sa dam sfaturi nefiind despatimiti de atatea si atatea vicii, mai rau cadem si ne tulburam.
|
Fratele meu, nu vezi ca toate discutiile sunt impotriva studentilor teolgi, a viitorilor preoti, si chiar a tinerilor preoti??? ca nu mai sunt cum erau odata... EU de aceea am scris ce am scris, nu pt mine, ci impotriva celor care sunt "raasculati" impotriva lor!!! Daca subiectul era despre "Raspunsul meu la Infricosta Judecata" spuneam asa ca si fratia ta (ai scris bine ce ai scris, dar nu legat de subiect), asadar am scris ca fiecare sa isi poata vedea greseala nu numai de judecata, cat si ca nepasare fata de un "teolog"!!! fiecare arunca cu pietre, ca ala e de vina, sau celalalt! BA nu! Eu sunt de vina ca nu ma rog pt el!!! De ce??? Rugaciunea pt apropapele e SINGURUL lucru ce il pot face, ba mai mult, in virtutea Poruncii Iubirii, pt ca eu sunt cu Hs, Il am in mine pe Hs, IUBESC ca si El, de aceea ma rog pt el, chiar daca nu ma cunosc cu el!!! Asa trebuie sa ne fie judecata!!! sa ne judecam pe noi, ca poate am gresit lui Dumnezeu si din cauza unor pacate, Dumnezeu mi-a dat preotul pe care il MERIT!!! Dupa CREDINTA si TRAIREA
MEA!!!
Te rog frumos sa ma ierti si fii binecuvantat!!!