View Single Post
Vechi 20.12.2008, 13:52:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de worldwide Vezi mesajul
Va multumesc mult! Am sa fac cum mi-ati spus si am sa revin sa va spun ce s-a intamplat poate va va ajuta in viata si va va raspunde la cateva intrebari!
Sarbatori fericite si un an nou bun!
Sarbatori fericitie si tie si familiei tale. Totusi sa nu uitam ca diavolul lucreaza in credintosia si mai ales in mintea noastra, facand eforturi pentru a ne sminti atat pe noi cat si pe cei din jur. Mi-am adus aminte , gandindu-ma la povestea de aici, de o istorioara petrecuta la o Manastire. Un calugar foarte credincios, ce respecta toate oranduielile cu multa dragoste si evlavie, era chinuit efectiv in chilia sa, noapte de noapte, avand aproape acelasi vis . Era sculat din somn de trei , patru ori de acel vis care-i spunea :"de ce te rogi asa putin? Ai slabit in rugaciune. . ."El saracul se scula si se ruga. Dupa un timp, devenise foarte tulburat din cauza oboselii acumulate. Un alt calugar , mul mai in varsta il intreba ce are. A povestit totul si pana la urma s-a deslusit misterul. Acele vise, vedenii erau tocmai de la diavol. Vezi deci cat de perfid si periculos diavolul, in insasi credinta noastra. Un Duhovnic bun va deslusi "misterul", necazulu tau si a sotului tau. Multa nadejde si pace sufleteasca.