Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2008, 01:05:26
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de worldwide Vezi mesajul
sotul meu nu merge la biserica, nu are duhovnic, nu tine post si nu se impartaseste. Este un om cu frica de Dumnezeu!
Aici nu e o contradictie?
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 01:11:40
nede_mar's Avatar
nede_mar nede_mar is offline
Member

Data înregistrării: 25.08.2008
Implicit

Draga Lia, in primul rand bine ai venit pe forum.Parerea mea este ca ceva nu este in regula cu sotul tau si trebuie ajutat urgent! Poti sta de vorba cu un preot de la cea mai apropiata biserica. Ce face el nu este o rugaciune, si nici nu te-as sfatui sa insisti sa afli de la el. Nu iti va spune. Eu am avut o problema putin diferita dar tot cu ceva necurat la mijloc, si singurul loc unde am apelat a fost Biserica. Acolo am gasit oameni care mi-au fost de mare ajutor. Incearca daca poti sa faci si o slujba in casa. Daca esti dispusa vorbim mai pe larg pe mess(nede_mar). Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 01:23:17
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Pare ca sotul tau a avut o revelatie sau o amagire care insa l-a gasit nepregatit.

Eu, un biet pacatos, nu pot sti care parinte din Bucuresti este cel care ii trebuie sotului tau. Ai nadejde si incearca sa te rogi sa-ti dea Dumnezeu duhovnicul de care ai nevoie pentru sot. Fii atenta in jurul tau si eu cred ca vei descoperii raspunsul bun la rugaciunile tale.

Am sa-i povestesc parintelui meu duhovnic cazul tau.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 09:22:18
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Implicit

Doamne ajuta!

Indraznesc sa-ti recomand eu cativa duhovnici f buni din Bucuresti: Pr Teofil (Schitul Darvari), Pr Vasile Gavrila si Pr Iulian (Bis Rusa-langa Universitate), Pr Tanasache (Bis Sf Ecaterina), Pr Constantin Holbea- nu stiu exact la ce biserica il gasesti, daca nu ma insel Precupetii Vechi.
Sunt sigura ca sunt f multi, eu ti-i recomand pt ca acesti parinti m-au ajutat f mult si pe mine si pe cei dragi ai mei in multe probleme ce le-am avut.

sa ne spui si noua numele sotului tau,sa-l trecem pe pomelnic si sa ne rugam pentru el.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 20.12.2008, 13:19:46
worldwide worldwide is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.12.2008
Implicit Va multumesc

Va multumesc mult! Am sa fac cum mi-ati spus si am sa revin sa va spun ce s-a intamplat poate va va ajuta in viata si va va raspunde la cateva intrebari!
Sarbatori fericite si un an nou bun!
Reply With Quote
Vechi 20.12.2008, 13:52:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de worldwide Vezi mesajul
Va multumesc mult! Am sa fac cum mi-ati spus si am sa revin sa va spun ce s-a intamplat poate va va ajuta in viata si va va raspunde la cateva intrebari!
Sarbatori fericite si un an nou bun!
Sarbatori fericitie si tie si familiei tale. Totusi sa nu uitam ca diavolul lucreaza in credintosia si mai ales in mintea noastra, facand eforturi pentru a ne sminti atat pe noi cat si pe cei din jur. Mi-am adus aminte , gandindu-ma la povestea de aici, de o istorioara petrecuta la o Manastire. Un calugar foarte credincios, ce respecta toate oranduielile cu multa dragoste si evlavie, era chinuit efectiv in chilia sa, noapte de noapte, avand aproape acelasi vis . Era sculat din somn de trei , patru ori de acel vis care-i spunea :"de ce te rogi asa putin? Ai slabit in rugaciune. . ."El saracul se scula si se ruga. Dupa un timp, devenise foarte tulburat din cauza oboselii acumulate. Un alt calugar , mul mai in varsta il intreba ce are. A povestit totul si pana la urma s-a deslusit misterul. Acele vise, vedenii erau tocmai de la diavol. Vezi deci cat de perfid si periculos diavolul, in insasi credinta noastra. Un Duhovnic bun va deslusi "misterul", necazulu tau si a sotului tau. Multa nadejde si pace sufleteasca.
Vechi 20.12.2008, 21:30:21
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again Vezi mesajul
Poate totusi are chemare si doreste sa se lepede de cele lumesti,de-asta nu mai tine cont de cei din jur
Fara sa mearga la Biserica, fara sa posteasca si fara sa aiba un duhovnic? Nu prea am auzit de astfel de lepadari...
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 22:14:34
costin_byby costin_byby is offline
Member

Data înregistrării: 13.04.2010
Implicit

Si eu cred ca un duhovnic cu o experienta mai deosebita este recomandabil pentru a dezlega misterul.Dar si eu sunt de parere ca schimbarea atitudinii nu este una crestina.Te rogi,te rogi dar fara sa produci suferinta celor din jur.Cu siguranta este vorba de vraji...el nu constientizeaza ce i se intampla si evita sa se explice.
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 22:52:32
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb situatie veche

Asta se intampla acum mai bine de doi ani.

Doamna, din cate se vede, nu mai frecventeaza forumul, iar intre timp poate a fost ajutata de un preot sa rezolve problema cu sotul.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de niste sfaturi!! Calin21 Preotul 4 17.02.2011 15:32:09
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. marcelpanait Secte si culte 11 02.08.2010 16:49:00
Am nevoie de sfaturi daca se poate cineva888 Generalitati 41 04.05.2010 18:25:29
urgente nevoie de sfaturi DanielaVoica Generalitati 73 04.05.2010 14:47:07
sfaturi pt cei care au nevoie anna13 Intamplari adevarate 2 29.10.2006 15:57:48