View Single Post
Vechi 01.01.2009, 21:28:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Cristi, tu ți-ai crește copiii în sărăcie? [/COLOR]
[COLOR=green]Și-apoi, de sufletele copiilor se ocupă sau ar trebui să se ocupe familia și școala. Nu cred eu că un părinte sau un dascăl ar vrea să vadă suflete schilodite de copii. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Indiferent cine a spus asa ceva nu are dreptate, nu cunoaste natura umana ori, la vremea lui, desigur, a dorit inrobirea oamenilor... Citatul nu-i de loc inspirat și nici de actualitate in conditiile in care saracia este nu numai la noi ci peste tot, in lume.[/COLOR]
Nu Silvia ! Saracia este metaforic data ca exemplu, nu de saracia asta netrebtnica adusa de marii imbogatiti e vorba. Pana la urma copilul da roade dupa cele semanate , investite in el pana la o anumita varsta. Pe al meu nu l-am crescut nici in bogatie si nici in saracie, l-am invatat sa pretuiasca ce-i bun, sa nu repete cele gresite de mine, sa pretuiasca banul in sensul ca nimic nu-ti vine pe tava , ci prin truda. Acum roadele se vad, m-a depasit din toate punctele de vedere, adica mi-am atins scopul, spre binele lui si al satisfactiei mele ca parinte.