![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Beware of little expenses!" trad.: Feriti-va de micile cheltuieli!
Benjamin Franklin ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]"Fericirea te face dulce, Incercarile te fac puternic, Regretele te fac uman, esecurile te fac umil, Succesul te face sa stralucesti, Dumnezeu te face sa continui. "
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]Pentru ce suntem aici?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green] [/COLOR] [COLOR=green]Multi cred ca au descoperit raspunsurile in religiile lor sau in materialismul lor. Altii dispera si isi irosesc viata si averea incercand sa inteleaga sensul vietii. Foarte putini accepta ca aceasta intrebare sa ramana in alb, traind clipa, fara sa-si faca griji pentru urmari sau consecinte. Numai curajosii si cei care cunosc Traditia Soarelui si pe cea a Lunii cunosc singurul raspuns posibil la aceasta intrebare: NU STIU. La inceput, asta te poate speria si te poate face sa te simti parasit in fata lumii, a lucrului lumii, si chiar in fata sensului existentei tale. Totusi, dupa ce treci de prima sperietura, putin cate putin te obisnuiesti cu singura solutie posibila: sa-ti urmezi visele. Sa ai curajul sa faci mereu pasii pe care ti-i doresti e singurul fel de a arata ca te increzi in Dumnezeu. Odata ce acceptam acest adevar, viata capata un sens sfant si ne incearca aceeasi emotie pe care a simtit-o Fecioara Maria, intr-o dupa-amiaza oarecare a existentei sale obisnuite, a aparut un strain si i-a facut o oferta. “Faca-se voia ta”, i-a spus Fecioara. Pentru ca ea a inteles ca cea mai inalta forma de maretie pe care o fiinta umana o poate trai este acceptarea Misterului. [/COLOR] [COLOR=green] [/COLOR] [COLOR=green]Paolo COELHO – Brida[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Fericirea sau nefericirea oamenilor este in mare parte opera lor. ([COLOR=#990000]John Locke[/COLOR])
A fi fericit inseamna iubire, asa ca a fi fericit inseamna suferinta, asa ca nefericirea inseamna iubire, sau iubirea inseamna suferinta, sau suferinta din prea multa fericire. ([COLOR=#990000]Woody Allen[/COLOR]) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu credeam că amintirile își vor înfige în trupul meu colții de fildeș.
Eu sunt monarhia absolută a gândurilor mele. Am învățat să iau totul de la început. Primul cuvânt a fost amintire Ionut Caragea |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=#008000]Oamenii sunt stapanii propriului destin. Pot face mereu acelasi greseli. Pot fugi oricand de ceea ce-si doresc si de ceea ce viata le pune in mod generos inainte. Sau se pot darui Providentei Divine, sa prinda mana lui Dumnezeu si sa lupte pentru visurile lor, acceptand ca ele sa ajunga mereu la ora potrivita.
[SIZE=2]Paolo COELHO – Brida[/SIZE][/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Lumea nu e condusa de americani, de masoni sau de Antihrist, lumea e condusa de Dumnezeu si este la indemana noastra sa o schimbam atat cat permit puterile noastre mici.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru pamanturile copiilor ne ingrijim, insa pentru acestia deloc. Vezi nerozia ? Exerseaza sufletul copilului, si celelalte vor urma ; cand sufletul copilului nu e virtuos, la nimic nu-i foloseste sa aiba pamanturi, in schimb, cand acesta este antrenat, atunci nu exista nici o paguba de saracie.
|
|||
|
|||
![]()
Fericirea este sensul si scopul vietii, singura tinta si finalul existentei umane - Aristotel
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Și-apoi, de sufletele copiilor se ocupă sau ar trebui să se ocupe familia și școala. Nu cred eu că un părinte sau un dascăl ar vrea să vadă suflete schilodite de copii. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Indiferent cine a spus asa ceva nu are dreptate, nu cunoaste natura umana ori, la vremea lui, desigur, a dorit inrobirea oamenilor... Citatul nu-i de loc inspirat și nici de actualitate in conditiile in care saracia este nu numai la noi ci peste tot, in lume.[/COLOR]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 09:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Vorbe de duh | mena2376 | Intrebari utilizatori | 6 | 27.06.2012 01:45:50 |
|