[COLOR=green]Joi, când am venit de la școală, era cam pe la 12.30, pe Trinitas TV era o emisiune, "Cuvinte de suflet." Nu știu dacă preotul care vorbea e orb ori era deranjat de lumina reflectoarelor. [/COLOR]
[COLOR=green]A vorbit atât de frumos, cu atâta dragoste de oameni. A vorbit despre artă, despre bucuria pe care Dumnezeu le-o oferă oamenilor prin oameni, prin artisti, prin creatorii de frumos. [/COLOR]
[COLOR=green]A spus ce muzica asculta, ce carti citeste, ce autori preferă și a recitat superb din G Cosbuc, nu una ci mai multe poezii. A fost atat de aproape de sufletul meu, de parca ar fi stiut durerea pe care o port. La un moment dat m-am gandit ca emisiunea/cuvantul preotului a fost anume creat/rostit pentru mine. O sa consult programul TV Trinitas sa stiu cand va mai vorbi.[/COLOR]
[COLOR=green]Ce vreau sa spun cu aceasta divagatie: pe mine, ca profesor, nu m-ar incanta sa mi se ofere o carte de pedagogie ori de psihologie a copilului. Pe acestea, de specialitate, nu le cumpar sungura. [/COLOR]
[COLOR=green]Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.[/COLOR]