Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2009, 20:26:50
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Joi, când am venit de la școală, era cam pe la 12.30, pe Trinitas TV era o emisiune, "Cuvinte de suflet." Nu știu dacă preotul care vorbea e orb ori era deranjat de lumina reflectoarelor. [/COLOR]
[COLOR=green]A vorbit atât de frumos, cu atâta dragoste de oameni. A vorbit despre artă, despre bucuria pe care Dumnezeu le-o oferă oamenilor prin oameni, prin artisti, prin creatorii de frumos. [/COLOR]
[COLOR=green]A spus ce muzica asculta, ce carti citeste, ce autori preferă și a recitat superb din G Cosbuc, nu una ci mai multe poezii. A fost atat de aproape de sufletul meu, de parca ar fi stiut durerea pe care o port. La un moment dat m-am gandit ca emisiunea/cuvantul preotului a fost anume creat/rostit pentru mine. O sa consult programul TV Trinitas sa stiu cand va mai vorbi.[/COLOR]

[COLOR=green]Ce vreau sa spun cu aceasta divagatie: pe mine, ca profesor, nu m-ar incanta sa mi se ofere o carte de pedagogie ori de psihologie a copilului. Pe acestea, de specialitate, nu le cumpar sungura. [/COLOR]
[COLOR=green]Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.[/COLOR]
defapt vezi tu,acela e pr teofil paraian, si da e orb dar are o mare putere duhovniceasca!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan petale Umanitare 1 02.12.2011 21:01:41
,,Cadou'' de Sfintele Pasti? antoniap Generalitati 18 01.05.2011 20:13:14
O zi obișnuită din viața unui creștin! I.Calin Intrebari utilizatori 0 21.08.2010 19:56:07
Cadou pentru preot lareine Generalitati 7 21.12.2009 16:59:33
Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? venypad Generalitati 13 24.12.2008 22:06:37