Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Liderul Hamas a facut apel ca toti israelienii si evreii sa fie omorati in toata lumea ,inclusiv copiii."Israelienii si-au condamnat copiii la moarte.Liderii Hamas ii cheama pe toti evreii sa se converteasca la islam sau sa fie ucisi,dupa invatatura cartii islamice Hadith."
Hamas-Palestina
|
Doamne-ajuta!
Alexandra, te rog sa nu te superi pentru intrebarea mea. Vine din partea unui om trist pentru ca acum in Orientul Apropiat nu este pace. In poza pe care o ai pe pagina de profil sunt 2 copii prieteni. E foarte mica si nu sunt sigur: sunt cumva unul evreu si altul arab? Evident, nu-i suparare daca nu raspunzi.
Te-am rugat sa ma lamuresti pentru ca impresia mea este ca pe acest topic cativa frati te-au perceput ca o aparatoare neconditionata a Israelului. Poza insa, spune altceva.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|