Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2009, 22:05:15
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again Vezi mesajul
Liderul Hamas a facut apel ca toti israelienii si evreii sa fie omorati in toata lumea ,inclusiv copiii."Israelienii si-au condamnat copiii la moarte.Liderii Hamas ii cheama pe toti evreii sa se converteasca la islam sau sa fie ucisi,dupa invatatura cartii islamice Hadith."
Hamas-Palestina
Doamne-ajuta!

Alexandra, te rog sa nu te superi pentru intrebarea mea. Vine din partea unui om trist pentru ca acum in Orientul Apropiat nu este pace. In poza pe care o ai pe pagina de profil sunt 2 copii prieteni. E foarte mica si nu sunt sigur: sunt cumva unul evreu si altul arab? Evident, nu-i suparare daca nu raspunzi.

Te-am rugat sa ma lamuresti pentru ca impresia mea este ca pe acest topic cativa frati te-au perceput ca o aparatoare neconditionata a Israelului. Poza insa, spune altceva.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
CASATORIE INTRE RUDE JOLIECOEUR Generalitati 26 02.09.2011 16:43:15
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09
Intre viata si moarte? MARIUS_DANIEL Intamplari adevarate 38 21.05.2007 19:33:43