View Single Post
Vechi 18.01.2009, 01:28:01
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Asa este,Bunul Dumnezeu ne va ierta pacatele daca Acesta va vedea ca noi chiar meritam asta.Noi nu ne dam seama de ce suferim,de ce ne-am impiedicat si ne-am rupt piciorul sa zicem,de ce facem o anumita boala pe care poate o vindecam deoarece Dumnezeu ne incearca,ne da obstacole si ne ajuta tot El sa trecem peste ele.Nu ne dam seama ca peste 30 de ani ti-ai pierdut casa (sa zicem ,dau un exemplu) pentru un pacat grav pe care l-ai facut,noi zicem ca daca ne-am pierdut casa e vina oamenilor rai,daca avem o boala e vina unui lucru pe care ai facut rau organului respectiv,defapt cauza unei boli exista,un om are pneumonie deoarece a stat in frig sau a inhalat aer rece,a alergat etc dar Dumnezeu a pus toate la cale,ne-a dat acest obstacol ,ca sa suferim pentru pacatele noastre dar nu in ultimul rand si cel mai important PRIN GHIMPELE BOLII SA NE INTOARCEM LA CREDINTA.In concluzie oamenii nu isi dau seama de ce sufera,de ce au patit ceva,pun cauza lucrurile lumesti dar defapt este vorba de Dumnezeu.Doamne ajuta!
Reply With Quote