O parere !
Draga Vasiram, nu stiu prea multe de postul Sfantului Anton, ce stiu insa este ca, asa denumit este un sfant al credinciosilor catolici. Multa lume, chiar ortodocsi, am auzit ca tin 7 sau 9 marti, post negru si ca se roaga rugaciuni ale acestui sfant si ca au simtit mult bine la terminarea celor 9 marti.
Nu stiu, nu l-am tinut, insa eu m-as indrepta mai degarba spre Maica Domnului si spre sfintii nostri dragi, care abia asteapta sa ne ajute, daca le cerem ajutorul. Este doar o parere, tu decizi.
Insa ar fi bine sa vorbesti cu un preot sa te indrume, ar fi bine sa-ti legalizezi situatia matrimoniala si ai sa vezi ce schimbari radicale se vor intampla, dupa ce nu mai traiesti in pacat, dupa ce te spovedesti si te cureti de pacate, ca noi toti, de altfel. Totul are un inceput!
Iti doresc sa te lumineze bunul Dumnezeu, sa-ti arate calea spre mantuire si implinirea tuturor dorintelor tale. Cu mult drag, icamilin