Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sarbatori > Diverse Sarbatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2009, 21:36:03
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit O parere !

Draga Vasiram, nu stiu prea multe de postul Sfantului Anton, ce stiu insa este ca, asa denumit este un sfant al credinciosilor catolici. Multa lume, chiar ortodocsi, am auzit ca tin 7 sau 9 marti, post negru si ca se roaga rugaciuni ale acestui sfant si ca au simtit mult bine la terminarea celor 9 marti.
Nu stiu, nu l-am tinut, insa eu m-as indrepta mai degarba spre Maica Domnului si spre sfintii nostri dragi, care abia asteapta sa ne ajute, daca le cerem ajutorul. Este doar o parere, tu decizi.
Insa ar fi bine sa vorbesti cu un preot sa te indrume, ar fi bine sa-ti legalizezi situatia matrimoniala si ai sa vezi ce schimbari radicale se vor intampla, dupa ce nu mai traiesti in pacat, dupa ce te spovedesti si te cureti de pacate, ca noi toti, de altfel. Totul are un inceput!
Iti doresc sa te lumineze bunul Dumnezeu, sa-ti arate calea spre mantuire si implinirea tuturor dorintelor tale. Cu mult drag, icamilin
Vechi 19.01.2009, 05:30:26
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Draga Vasiram, nu stiu prea multe de postul Sfantului Anton, ce stiu insa este ca, asa denumit este un sfant al credinciosilor catolici. Multa lume, chiar ortodocsi, am auzit ca tin 7 sau 9 marti, post negru si ca se roaga rugaciuni ale acestui sfant si ca au simtit mult bine la terminarea celor 9 marti.
Nu stiu, nu l-am tinut, insa eu m-as indrepta mai degarba spre Maica Domnului si spre sfintii nostri dragi, care abia asteapta sa ne ajute, daca le cerem ajutorul. Este doar o parere, tu decizi.
Insa ar fi bine sa vorbesti cu un preot sa te indrume, ar fi bine sa-ti legalizezi situatia matrimoniala si ai sa vezi ce schimbari radicale se vor intampla, dupa ce nu mai traiesti in pacat, dupa ce te spovedesti si te cureti de pacate, ca noi toti, de altfel. Totul are un inceput!
Iti doresc sa te lumineze bunul Dumnezeu, sa-ti arate calea spre mantuire si implinirea tuturor dorintelor tale. Cu mult drag, icamilin
Sf. Anton de Padova este un sfant catolic, sarbatorit martea.
Sf. Antonie cel Mare - pe 17 Ianuarie.
În prealabil postat de vasiram2006 :
Nu stiu mai nimic despre postul Sf. Anton, dar stiu ca "trairea impreuna in pacat" nu este bun. Orice duhovnic ar spune ca trebuie sa incetati, ori va casatoriti, ori stati separat. Pacate de genul asta aduc numai rele pe capul oamenilor.

Din punct de vedere al ortodoxiei, si sexul cu metode contraceptive este un pacat (adica pazirea de a face copii). In mod special este un pacat folosirea pastilelor contraceptive, care pot cauza zeci de avorturi...

Du-te la un preot, intreaba-l ce si cum trebuie sa faci,spovedeste-te si apoi preotul iti va da acatistul de care ai nevoie pentru problemele tale.
Aici am postat un acatist pentru cei cazuti in pacat ( si apoi cine e ca nu a cazut in pacat????) :RUGACIUNEA CELUI DE CURAND CAZUT IN PACAT

http://www.crestinortodox.ro/forumac...ead.php?t=5245
Citeteste-l ca te vei gasi mult mai bine!!!!!!!!
si aici:
Acatist pentru izbavirea de necazuri
http://www.crestinortodox.ro/forumac...?t=5203&page=3
Răspunde

Tags
17 ianuarie, zi de praznuire

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minune la parohia Sf Antonie Cel Mare din Bucuresti alinnasser2010 Intamplari adevarate 24 13.02.2016 22:30:33
Sfantul Antonie cel Mare Mititel Gheorghe Intrebari utilizatori 0 03.06.2012 16:06:56
Sfantul Antonie cel Mare spunea... amatyyy Mari Duhovnici si predicile lor 4 04.03.2011 10:15:56
Siteul parohiei Sf. Antonie Cel Mare alinnasser2010 Stiri, actualitati, anunturi 1 15.05.2010 19:52:50
Sf. Antonie de la Iezeru adina91 Moaste 1 12.01.2007 09:05:32