View Single Post
Vechi 18.01.2009, 21:59:12
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Constantin, am un respect deosebit fata de tine, te rog sa nu te superi daca afirm ca cineva "trage clopotul" doar atunci cand e cazul. Ce s-ar intampla daca cineva ar trage clopotul la ora 3 noaptea? Am merge la slujba, pentru ca spre asta ne-a invatat glasul sau? Cu siguranta nu. Am fi cuprinsi de tulburare. Nu tulburarea e semnul omului ce traieste in Hristos, ci linistea.
Clopotul se trage pt a se trezi omul din somn/lancezeala si nu pt a se tulbura. Chiar si atunci cand sunt alarme false. Omul se trezeste fara a se tulbura. Ca sunt unii care se mai pierd cu firea si se tulbura auzind glasul clopotului in miezul noptii, asta denota intradevar lipsa trairii intru Hristos.

Insa acum nu e alarma falsa! Mai putem opta inca la acte fara cipuri. Pe langa ingradirea libertatii, am spus mai sus ca e un sistem mult prea costisitor pt economia Romaniei Romania nu se compara cu tarile occidentale pt a-si implementa un astfel de sistem. Acesta administratie costisitoare insemna si mai multa saracie, foame pe cap de locuitor...
Reply With Quote