View Single Post
Vechi 22.01.2009, 19:36:26
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]- Niciodata nu am vazut la bisericile catolice imbulzeala si bataie ca la bisericile noastre.[/COLOR]
[COLOR=green]- Nu am vazut preoti catolici sa se bata cum fac preotii nostri. [/COLOR]
[COLOR=green]- Nu am vazut credinciosi catolici sa bata preotul lor asa cum se intampla la noi. [/COLOR]

[COLOR=green]Si toate acestea le fac oamenii fara carte si fara educatie. Preotii nostri nu se implica in educarea maselor. Si ce interes ar avea preotii sa lumineze masele cand binele lor vine de la oamenii creduli, usor manipulabili, usor de mintit si de inselat, de prostit, cum se spune in popor...[/COLOR]
[COLOR=green]Preotii nostri stiu doar sa-ntinda mana sa primeasca banul, cat mai mare, atunci cand omul este la necaz... [/COLOR]

[COLOR=green]Si, pentru ca ai pomenit despre catolici, despre ura unor ortodocsi impotriva catolicilor - s-a intamplat sa fiu in autobuz si, in dreptul unei biserici de-a noastre, un barbat, catolic, s-a ridicat in picioare, si-a scos caciula de pe cap și și-a facut cruce asa cum isi fac catolicii, adica el, catolicul mi-a cinstit biserica mea facand semnul sfintei cruci in fata bisericii noastre. Mi-a fosr rusine... Dar mi-a dat o lectie pentru care-i multumesc de cate imi amintesc de acel moment... [/COLOR]
[COLOR=green]Dumnezeu este unul pentru toti. [/COLOR]

[COLOR=green]Am elevi catolici, vecini, prieteni, am rude de sange, catolici si pe toti ii iubesc, ii respect. Si pe acest forum citesc ca eu, ca ortodox, trebuie sa-i urasc pe catolici, ca noi suntem in razboi cu catolicii, ca vor sa ne fure credinta. Eu intreb: care credinta? Ca astia care se tem, nu au...[/COLOR]

In putine cazuri sunt deacord cu tine.Aici ai perfecta dreptate.
Reply With Quote