View Single Post
Vechi 24.01.2009, 07:14:48
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Si in SUA se procedeaza la fel,daca nu ai asigurare medicala te lasa sa mori,iar pe cei care ii aduc la urgenta cand ajung acolo si medicii constata ca nu au asigurare medicala pur si simplu ii arunca in strada.Pe unii i-au scos din spital pe jumate cusuti iar pe altii pur si simplu au refuzat sa-i trateze cu mult timp inainte de sa se imbolnavi si mai grav,pe motiv ca asigurarea lor nu e suficineta pentru a acoperi costul tratametelor.Este trist dar adevarat.
[COLOR=green][SIZE=3]Minti, dezinformezi, compromiti![/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am trimis la Realitatea doua intrebari si cred ca nu am fost singura. S-a raspuns la amandoua. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]1. in USA, pentru ceea ce s-a intamplat la noi, medicii ar fi fost arestati pe loc, fara nici un fel de judecata. America este tara in care animalele sunt adunate de pe unde zac bolnave si duse la medic. Numai cineva rau intentionat ii poate acuza pe americani de lipsa de omenie si profesionalism. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]2. bolnavului i se acorda ingrijiri si numai apoi i se cere, daca are, asigurare medicala. Sigur, in privinta asigurarii medicale, am dubii. Insusi directorul spitalului a spus ca medicul de garda nu da ingrijiri pentru ca nu vrea sa plateasca perfuzia din propriul buzunar... Asupra acestui aspect trebuie insistat si vom afla daca functioneaza aceasta lege nescrisa si care, inuman, se rasfrange asupra pacientilor.[/COLOR]