Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2009, 07:14:48
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Si in SUA se procedeaza la fel,daca nu ai asigurare medicala te lasa sa mori,iar pe cei care ii aduc la urgenta cand ajung acolo si medicii constata ca nu au asigurare medicala pur si simplu ii arunca in strada.Pe unii i-au scos din spital pe jumate cusuti iar pe altii pur si simplu au refuzat sa-i trateze cu mult timp inainte de sa se imbolnavi si mai grav,pe motiv ca asigurarea lor nu e suficineta pentru a acoperi costul tratametelor.Este trist dar adevarat.
[COLOR=green][SIZE=3]Minti, dezinformezi, compromiti![/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am trimis la Realitatea doua intrebari si cred ca nu am fost singura. S-a raspuns la amandoua. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]1. in USA, pentru ceea ce s-a intamplat la noi, medicii ar fi fost arestati pe loc, fara nici un fel de judecata. America este tara in care animalele sunt adunate de pe unde zac bolnave si duse la medic. Numai cineva rau intentionat ii poate acuza pe americani de lipsa de omenie si profesionalism. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]2. bolnavului i se acorda ingrijiri si numai apoi i se cere, daca are, asigurare medicala. Sigur, in privinta asigurarii medicale, am dubii. Insusi directorul spitalului a spus ca medicul de garda nu da ingrijiri pentru ca nu vrea sa plateasca perfuzia din propriul buzunar... Asupra acestui aspect trebuie insistat si vom afla daca functioneaza aceasta lege nescrisa si care, inuman, se rasfrange asupra pacientilor.[/COLOR]
Vechi 24.01.2009, 10:18:02
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green][SIZE=3]Minti, dezinformezi, compromiti![/SIZE] [/COLOR]

[COLOR=green]Am trimis la Realitatea doua intrebari si cred ca nu am fost singura. S-a raspuns la amandoua. [/COLOR]

[COLOR=green]1. in USA, pentru ceea ce s-a intamplat la noi, medicii ar fi fost arestati pe loc, fara nici un fel de judecata. America este tara in care animalele sunt adunate de pe unde zac bolnave si duse la medic. Numai cineva rau intentionat ii poate acuza pe americani de lipsa de omenie si profesionalism. [/COLOR]

[COLOR=green]2. bolnavului i se acorda ingrijiri si numai apoi i se cere, daca are, asigurare medicala. Sigur, in privinta asigurarii medicale, am dubii. Insusi directorul spitalului a spus ca medicul de garda nu da ingrijiri pentru ca nu vrea sa plateasca perfuzia din propriul buzunar... Asupra acestui aspect trebuie insistat si vom afla daca functioneaza aceasta lege nescrisa si care, inuman, se rasfrange asupra pacientilor.[/COLOR]
Eu locuiesc in America de Nord si am cunostinte din SUA care mi-au povestit despre sistemul de asigurare medicala de acolo si despre cum sunt tratati cei care nu au asigurare.Am si o carte scrisa de Kevin Trudeau in care demasca tot sistemul corupt al asigurarilor medicale.Daca nu ma crezi te rog sa vizionezi acest clip,face parte dintr-un film realizat de regizorul Michael Moore in care demasca ceea ce am scris in mesajul anterior:

http://ca.youtube.com/watch?v=ApqTq_8fS-Y

La fiecare raspuns pe care mi-l dai am sa iti arat simplu clar si cu dovezi concrete ca nu vorbesc minciuni :)

Reply With Quote
Vechi 24.01.2009, 11:44:47
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Orthodox4life, vorbesti din auzite. Tu locuiesti in Canada, nu in USA. Din proprie experienta, iti spun ca nu este chiar asa. Fie ca ai sau nu ai asigurare, ingrijire de urgenta se face. Mai intai te scot din pericolul de moarte, te stabilizeaza, si apoi te intreaba de asigurare. Si chiar sa nu ai asigurare dar ai o boala grava, tot se gaseste o solutie -- de obicei, ti se face tratamentul de care ai nevoie ca sa scapi de moarte si apoi esti in datorii o bucata de timp. Dar NU te lasa sa mori la usa spitalului!!!

Povestile cu scosul oamenilor din spital pe jumatate cusuti sunt pur si simplu povesti de speriat copiii.

Ce se intampla in Romania in sistemul sanitar este de neimaginat pentru o tara care se crede cat de cat civilizata. Cum adica sa porti un om pe moarte patru ceasuri pe coridoarele spitalului, si apoi spui ca nu parea sa fie o urgenta???? Pai uite ca omul a murit, ceea ce inseamna ca era o urgenta majora!!! Aici duc dispretul fata de oameni si fata de suferinta lor.

Bunica mea este in spital acum si de fiecare data cand merg la ea ma uimeste mizeria din spital, nepasarea care se citeste pe fetele asistentelor/infirmierelor/etc. Mai sunt si oameni de treaba pritre personalul medical, dar mai rar.

Mai alaltaieri mergeam prin spital si desi pe toti peretii sunt lipite afise cum ca fumatul este interzis si ca amenda este intre 100 si 500 de lei, vad un doctor mare si gras fumand de zor din pipa. Eu nu cred ca exista in nici un spital din eu stiu ce alta tara civilizata asa ceva: doctor foarte, foarte obez si care fumeaza cu nonsalanta pe coridoare.
Apoi hainele bolnavilor sunt tinute intr-o "magazie" in care duhneste a igrasie si cu peretii negri. Oare nu sunt bani pentru niste dezinfectant si niste var?? Probabil ca sunt, dar din nou, dispretul fata de oameni este mare.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2009, 18:50:42
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Fie ca ai sau nu ai asigurare, ingrijire de urgenta se face. ...ti se face tratamentul de care ai nevoie ca sa scapi de moarte si apoi esti in datorii o bucata de timp. Dar NU te lasa sa mori la usa spitalului!!!
da, in State problema este cea a costurilor exagerate, nu a neprofesionalismului medical.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Jurisprudenta: despagubire pentru crima ratata Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 15 21.08.2012 00:28:57
mai este crima un pacat in urmatoarele situatii? victortiti89 Generalitati 1 06.06.2011 08:23:39
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Crima de onoare ladyanda Generalitati 33 05.12.2010 18:58:05