Citat:
În prealabil postat de scrabble
@Florin-Ionut: nu sunt in cautarea raspunsurilor pe care credeti dumneavoastra ca le caut, nu sunt nici pierdut, nici dezorientat. Am opinii cat se poate de solide despre viata, umanitate, religie, la fel cum dumneavoastra si alti crestini aveti. Sunt de parere ca dezbaterea si schimbul de idei reprezinta sufletul cunoasterii, ca nici o carte nu trebuie interzisa oricat de mult ne-ar displace continutul ei si ca cine se simte ofensat de o idee greseste. Dumneavoastra, ca si crestini, nu aveti de ce sa va simtiti iritati de prezenta mea aici, asa cum se simte cristiboss56 de cand mi-am facut cont, pentru ca stiti mai bine ca mine cum sta treaba cu Dumnezeu si ortodoxia. Au ba?
|
De acord cu tine, de asta am si intervenit mai sus. Si eu sunt pentru dialogul liber cu oricine, pentru polemicile care apar in mod inevitabil, sustin cultura generala (nu numai teologica), sunt deschis descoperirilor stiintei samd.
Nici mie nu-mi place sa se schimbe subiectul, deci creatie sau evolutie? :) Eu cred ca ambele, cum am postat deja pe cateva topice pe-aici.