Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2009, 15:15:03
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Bun ! Pentru tine, dar nu pentru cei de aici . Vorbesc cat se poate de serios : ce te impinge a sta de vorba cu cei ce cred si-L iubesc pe Dumnezeu ? Chiar nu inteleg, te rog sa ma crezi.
Eu aveam o discutie cu Traditie1 si dumneavoastra ati intervenit apoi. Normal ca a trebuit sa va raspund. Acum ca am ajuns la un numitor comun, anume ca eu cred ce cred si dumneavoastra credeti ce credeti, o sa discut in continuare cu Traditie1 si oricine mai este interesat de subiectul topicului.

Justificarea prezentei mele pe forum (nu ca ar trebui sa ma justific fata de cineva) se regaseste in toate mesajele scrise de mine aici.

@Florin-Ionut: nu sunt in cautarea raspunsurilor pe care credeti dumneavoastra ca le caut, nu sunt nici pierdut, nici dezorientat. Am opinii cat se poate de solide despre viata, umanitate, religie, la fel cum dumneavoastra si alti crestini aveti. Sunt de parere ca dezbaterea si schimbul de idei reprezinta sufletul cunoasterii, ca nici o carte nu trebuie interzisa oricat de mult ne-ar displace continutul ei si ca cine se simte ofensat de o idee greseste. Dumneavoastra, ca si crestini, nu aveti de ce sa va simtiti iritati de prezenta mea aici, asa cum se simte cristiboss56 de cand mi-am facut cont, pentru ca stiti mai bine ca mine cum sta treaba cu Dumnezeu si ortodoxia. Au ba?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Creatie versus evolutie vladstejaru Dogmatica 721 20.10.2012 00:48:42
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45