dovada cea mai clara ca exista suflet o avem toti zilnic si fara ea am muri mai repede ca fara apa si mancare (in 3 zile, fara apa si mancare maxim 20-40 zile in fct de organismul fiecaruia). Sunt curioasa daca stie cineva care este aceasta dovada...
Alex ma refeream la faptul ca ar trebui sa avem raspunsuri referitoare la drepatea lui D-zeu. Pe lumea asta e atata nedreptate incat ma duce gandul ca nimic nu e corect sau mai bine zis dreptatea lui D-zeu e mult diferita de cea vazuta de mine si poate a noastra in general, cine greseste nu plateste, tot nevinovatii o duc mai rau ....si faza e ca ii iarta pe ultima suta de metri poate iar pe cei care s-au chinuit sa respecte tot cine stie ce capcana ii prinde si pierd totul la final... . Iar neincrederea asta ma indeparteaza de credinta.
Sunt sigura 100 % ca exista suflet, eu m-am dedublat de 5-6 ori fara sa vreau desigur fara exercitii dracesti ca nu practic si nici nu am de gand a fost alta problema frica de a ramane singura in camera m-a facut sa trec prin asa ceva.
Nu am dubii ref la viata dupa moarte , sigur exista, sunt sigura ca exista D-zeu probl. pe care mi-o pun e daca e corect sau nu.
Fiecare cu indoielile lui, dar problema e ca intrebarile fara rezolvare te afunda si mai mult in deznadejde...nu merge sa le dai ignore si gata pt ca te rod in continuare.
|