View Single Post
Vechi 09.02.2009, 23:37:12
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nu pare a avea motive de divort. Dar am impresia ca esti prea pasiv. Tot astepti sa vina la tine si sa faca un pas, cand de fapt tu ar trebui sa faci pasi spre ea. Femeia trebuie cucerita! Oare e atat de greu de inteles?!? Mergi cu flori, cu atentii marunte, dar sa vada ca o vrei inapoi. Poti astepta pasiv pana la sfarsitul vietii; dar daca nu ii demonstrezi prin fapte ca se merita sa se intoarca acasa,... astepti degeaba! FAPTE NU VORBE!
Adevarat graiesti!Incerc sa iau mereu legatura dar de fiecare data ori telefonul e inchis ori nu e locul si nici momentul pentru discutii. Pana mai ieri nici nu vorbea de divort dar toate s-au schimbat de cand Fat Frumos a inaintat la randul lui cererea de divort.Asta nu inseamna ca stau pasiv si nu ma intereseaza dar in afara de o vorba buna, de un gand bun si, mai ales de nadejde la Dumnezeu nu am cum sa-i explic acestei MAME ca a ales o "fericire" de scurta durata si ca acel om care si-a parasit copiii nu-i va putea oferi niciodata soarele de pe cer.
Nu spun ca am fost un "miel bland" asa cum se spunea intr-un topic dar nu cred ca niste contradictii si niste schimburi de idei te pot conduce la un divort si la cautarea unui alt partener care sa fie de acord cu tine. Nu cauta in viata pe cel care te aproba mereu si-ti va spune mereu ca ai dreptate pentru ca acea persoana nu iti este nici pe departe prieten.
Nu ma intind cu vorba sa nu plictisesc pe cineva dar SPER si eu exact ca talharul de pe cruce pana in ceasul al 12-lea.
Dumnezeu sa va aiba in paza!
Reply With Quote