Citat:
În prealabil postat de ionela7
Draga vsovi tu din partea mea esti iertat, nu pot sa ma supar pe tine, esti liber sa ai orice opinie vis a vis de persoana mea.
Dumnezeu sa te lumineze! Cu mine a avut atata rabdare, ani multi, El e indelung rabdator si iubitor de oameni, El cerceteaza inimile noastre si doar El stie ce e in ele. Doamne ajuta!

|
multzumesc draga Ionela7 ca ai redevenit creshtin-ortodoxa...
poi n-am alta parere decat ca te lashi purtata shi te baga gLumeail in legiunea lui de vrajitoare calare pe matura care arunca cu soda peste unde itzi arata el, acest arhicon satanicesc, caci a judecat el nedrept dar tzie itzi prezinta ca mari acte de curaj shi dreptate... shi dumneata te executzi shi arzi cu soda pe cine nu trebuie, fara sa shtii ca nu trebuie, caci crezi ca faci bine... iar soda arde, ca e un fel de acid dar din partea aialalta, adica e baza... cai dupa aceea v-a promis ca recompensa inghitzirea pe stomacul gol a caMilei-camila asha ca nishte duhuri rele de broasca, prezentate fireshte ca nishte delicatese de dorit, in timp ce vetzi strecura tzantzarii...
deci draga Ionela, impresie buna mi-ai facut dar din pacte prea ushor ne lasam taratzi in minciuna shi hula... crezand ca e bine ce facem...
dar nu se poate face bine facand rau, shi nu se poate ca facand rau sa avem impresia ca am facut bine, shi nu se poate ca sa vedem in rau binele shi in bine raul, shi nu se poate sa ne lasam in tentatzia de a avea impresia ca facem bine participand ori facand raul...
caci e simplu,
binele e bine shi e Bun caci este de la Dumnezeu
raul este rau shi plin de rautate shi minciuna shi ura shi este rau shi de la cel rau, dar doar n-o fi prost cel rau ca sa-l prezinte ca rau, ci il prezinta ca ceva fain, ca pe ceva grozav, de dorit, shtiintzific, de practicat spre desavarshire... dindu-va miii de motive de razbunare... pe baza de minciuna nemultzumirii ce vine din nedreptatea lacomiei din piszme shi ura shi duhul minciunii maririi de sine... asha ca o sculishoara, ca un pui de naparparca ori de vipvipera... adica o sculishoara nevinovata.... cu care ishi face treburile cel rau... ca doar de unde sa gaseasca el fraieri ca noi... ca sa ne scoatem ochiul cel drept shi smerit (lumina din Lumina din Lumina din Lumina) intre noi?