Subiect: Povesti cu talc
View Single Post
Vechi 13.02.2009, 16:46:13
ionelaz's Avatar
ionelaz ionelaz is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria-Raluca Vezi mesajul
"Dar ce credeti ca mi-a raspuns Dumnezeu:<Cum sa nu vin tocmai Eu la intalnire. Ne-am intalnit azi de trei ori: mai intai am fost ranit, si tu M-ai ingrijit si Mi-ai redat zambetul. Apoi am fost murdar, iar tu M-ai primenit, reparand si facan curat cu mult drag in fiecare coltisor di casa Mea, iar a treia oara eram flamand si M-ai hranit, poftindu-Ma la masa cu tine si impartind cu Mine tot ce aveai. Vezi, Eu vin intotdeauna la intalnire si Ma bucur nespus ca tu M-ai steptat si ca, iata, M-ai gasit!>
Uite-asa s-a intamplat, dragii mei, si incepand de atunci, am cautat sa ma intalnesc mereu cu Dumnezeu, in tot ce faceam, in orice lucru important sau marunt, facandu-le pe toate cu mult drag si intelegere, cu rabdare si bunatate. La orice pas in viata poti face ceva bine sau ceva rau, dar daca alegi calea cea buna in viata, Dumnezeu este cu tine. Asa ca aveti grija, caci Dumnezeu va asteapta in fiecare zi la intalnirea cu El. Chiar si copiii ca voi, cat ar fi de mici, pot face mult bine: sa nu minta, sa ii ajute pe perinti cum pot, sa nu se certe, sa invete bine si sa se roage, iar sufletul lor se va umple de bucurie si dragoste. Eu unul asa am trait toata viata mea, cautand sa ma intalnesc in fiecare zi cu Dumnezeu, si asa sa faceti si voi, dragii bunicului!>>

<Leon Magdan>
Minunata povestire,Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa ne ajute sa facem intocmai ca bunicul din poveste!