Citat:
În prealabil postat de vasinec
Se pare ca faceti parte din categoria celor care-si doresc ca oamenii sa cunoasca putin ("au cunostinte suficiente"). Se vede aceste lucru din mai multe postari ale dvs. Sfanta Scriptura va incurca.
[.
|
SECTARUL e tot SECTAR indiferent de neamul lui,nu de alta dar el nu are ratiune ca sa poata face diferenta.
Una este CUNOASTEREA SCRIPTURII si alta este INVATAREA. Voi o cunoasteti,de aceea sunteti atatea neamuri si semintii ale crestinismului....NOI o invatam,doar ca , cat o pune cineva in aplicare aceasta invatatura ramane la atitudinea fiecaruia.
DIAVOLII crezi ca nu cunosc scripturile,ba mai bine ca voi,; si pun in practica ceva???.Voi...la fel,filozofati si spuneti multe dar totul este sec.La ce te ajuta cunoasterea daca nu stii ce vrea sa spuna ...am mai spus sunteti ca famenul etiopian care citea dar nu intelegea ce citeste (nu ca avea retard mintal).Asa si voi cititi si spuneti dupa cum dicteaza Scriptura...crezi ca Domnul nu a lasat o invatatura bogata?...tu crezi ca totul se rezuma la a cunoaste si la a primi botezul.???
Cu ce ma simt eu mai curat ca stiu Scriptura...sa stii ca am sa o citesc toata,apoi sa vad ce se intampla cu viata mea.Iti repet, mai cu multe ramane crestinul in 20 de minute ca in 3 ore.In minutele acelea invata o metoda de a se feri de pacat (1 ex.) in 3 ore...a.a.a.la voi nu mai trebuie invatatura numai cunoastere ca voi sunteti MANTUITI.