Subiect: Bucate de Post
View Single Post
  #32  
Vechi 23.02.2009, 13:07:41
Thheo Thheo is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 13.10.2008
Religia: Ortodox
Mesaje: 183
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Incercati porumb fiert calit in margarina,cu putina sare,sau pastai prefierti,cu putin usturoi si ceapa,sare si piper,fierte pana la prajire,pana scade toata apa si incep a se rumeni putin in margarina.Eu fac acestea langa friptura,dar fiind de post,pot fi asociate cu orice(bine-nteles,nu cu tocanite),ci mai degraba pe langa peste sau chiftelute...de post,bine-nteles.
Legumele,daca nu prea le agreati,incercati sa le fierbeti putin,le puneti sare,apoi le caliti in putina margarina.Sunt foarte bune!
multumesc ptr retete Ory....le-am scris in carnetel....dar mie nu-mi prea place margarina...crezi ca o pot in locui cu putin ulei?....
__________________
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
Reply With Quote