![]() |
![]() |
|
#11
|
|||
|
|||
![]()
Incercati porumb fiert calit in margarina,cu putina sare,sau pastai prefierti,cu putin usturoi si ceapa,sare si piper,fierte pana la prajire,pana scade toata apa si incep a se rumeni putin in margarina.Eu fac acestea langa friptura,dar fiind de post,pot fi asociate cu orice(bine-nteles,nu cu tocanite),ci mai degraba pe langa peste sau chiftelute...de post,bine-nteles.
Legumele,daca nu prea le agreati,incercati sa le fierbeti putin,le puneti sare,apoi le caliti in putina margarina.Sunt foarte bune!
__________________
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
|