View Single Post
Vechi 23.02.2009, 18:37:40
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Exact, să ne uităm la istoria adventiștilor:
http://www.ellenwhiteexposed.com/rom/index.html
Domnule Ovidiu-s, v-ati ales un mentor pe potriva: D.M.Canright. Un om care toata viata lui a fost un oscilant. In unele lucrari a adus elogii Ellenei White. Dupa ce a primit unele mustrari, a trecut la denigrari. Omul acesta era o valoare din punct de vedere intelectual. Stia lucrul acesta si i s-a urcat la cap. Dupa unele prezentari reusite, cu public, si-a manifestat parerea de rau ca mesajul adventist este prea incomod (asa si este) pentru a-i permite sa-si etaleze valoarea. Mandria il cuprinsese.

In ultima parte a activitatii lui, a trecut la o alta confesiune religioasa si ocupatia sa de baza nu mai era transmiterea de mesaje crestine ci barfa si minciunile la adresa Ellenei White si a bisericii adventiste. A intrat intr-o cadere libera din care nu si-a mai revenit. Si-a manifestat regretul, dar se pare ca era prea tarziu. Depasise o anumita limita, doar de Dumnezeu stiuta.

Va asemanati cu D.M.Canright. Aveti si o "semnatura" care vorbeste despre pasiunea dvs. "Succes" . Am glumit. Nu va doresc asa ceva ca stiu unde duce.

Referitor la Ellen White: nu stiu de ce lumea o vrea infailibila. Ca orice om si profet, a facut si unele greseli (nu cred ca-mi puteti da vre-un nume de om a lui Dumnezeu, fara greseala). Ba i se mai pun in carca si o multime de greseli pe care nu le-a facut.

Daca tot va pasioneaza subiectul Ellen White, va dau o metoda sigura sa verificati daca profetiile ei se implines. Cu zeci de ani in urma, Ellen White a prevazut ceva ce era imposibil de conceput la vremea aceea: unirea Romei (papalitatea) cu America protestanta si darea unei legi duminicale. Priviti un pic prin istoria ultimilor ani si urmariti incontinuare evenimentele ce urmeaza. Cred ca nu veti avea mult de asteptat.