View Single Post
Vechi 23.02.2009, 18:51:31
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Biserica adventistă nu il are pe Hristos, Biserica adventistă are tradițiile antibiblice și demonice : cinstirea sâmbetei
Cinstirea sambetei (ziua a saptea) este o traditie antibiblica si demonica, ziceti dvs. Aproape ca nu mai stiu ce sa spun. Sunt un pic perplex. Nu stiu cand a pazit diavolul ziua a saptea.

Stiu ca Dumnezeu a "binecuvantat-o si sfintit-o" de la facerea lumii (Facerea 2:3).
Stiu ca tot Dumnezeu (nu diavolul) a scris 10 Porunci, in piatra. Una dintre ele ne invata sa pazim si sa sfintim ziua a saptea, ca pe o sarbatoare a crestie impreuna cu Creatorul (Iesirea 20:8-11).
Stiu ca in "traditia" Domnului Iisus Hristos, ca Domn al sambetei (Marcu 2:28), era pazirea acestei zile sfinte (singura zi din saptamana despre care se spune ca Dumnezeu a sfintit-o si binecuvantat-o).
"Dupa obiceiul Sau, in ziua sambetei a intrat in singoga" (Luca 4:16).
"Dupa obiceiul Sau". Considerati ca obiceiul Domnului sambetei era demonic? Il acuzati pe Domnul Iisus Hristos? Pe cine slujiti dvs.?

Noi doar am "imprumutat" obiceiul pazirii zilei a saptea de la Domnul Iisus Hristos, Domnul sambetei.