View Single Post
Vechi 25.02.2009, 19:39:43
Mariusica
Guest

Implicit

Sa inteleg sa daca tu ai aproape 19 ani in lucrare si eu doar 12 esti mai cunoscator, sau ar trebui sa ma plec ca unui frate mai mare?

"NU sunt de folos cuvintele de prisos si nici mandria de a-mi arata cine ai fost!"
Am vrut doar sa arat ca nu sunt unul de pe strada care s-a trezit pe acest forum si s-a gandit sa arunce cu noroi. Daca tu crezi ca a fost mandrie e treaba ta.

"iar apoi ar fi bine sa Ii multumesti lui Dumnezeu pt te-a "luminat" si te-a scos "din ratacire"!!!"
Crede-ma ca asta fac mereu.

"Sa fim SERIOSI!!! In Bucuresti e multa habotnicie si bigotism!!!"
Te refereai la membrii lucrarii din Bucuresti? Pai frate ... eu la cine ma refer?
Problema e ca cei din Bucuresti sunt conducatorii acestei lucrari.
Problema cu interzicerea citirii scrierilor altor parinti a fost una reala. Chiar daca interzicerea era una tacita. Dar la Parintele Cleopa a fost explicita.
Dar nu e vorba doar de cei din Bucuresti. Mai amintesc aici Calarasi si Constanta. Dar mai sunt si altele, astea sunt principale.

"daca nu te-ai lua de mine, nu m-as lua de tine!!!"
Am zis eu ceva de tine? M-am luat eu de tine? Nici macar nu te cunosc.
E adevarat am spus ca nu imi place vehementa ta. Pentru ca nu imi place, pur si simplu. Din acest motiv mi-am facut cont pe acest forum. Ca sa pot sune ce am de spus.

"Rugamintea PORUNCITOARE pe care o pui nu dovedeste diplomatie si smerenie, ci RAUTATE!!!"
Nu neg ca am dat dovada de lipsa de smerenie. Dar sa ma acuzi de rautate?
Asta da dovada de smerenie frate.

"EU te-am INDEMNAT sa te opresti din a vbi de rau atat pe "visarionisti" cat si pe altcineva! oricine ar fi!!!"
La mine este gresita rugamintea "PORUNCITOARE", dar la tine e ingaduit "INDEMNUL" poruncitor? Inteleg perfect.

Frate, prin ceea ce spui nu faci decat sa ma convingi ca am dreptate.
Si crede-ma ca ii multumesc mereu lui Dumnezeu ca am avut taria ca la un moment dat sa spun: pana aici!!!
Reply With Quote