Nu este vorba de a cadea in pacat. Ca doar ne nastem pacatosi, avem grmenul pacatului in structura noastra fireasca. Psalmistul spune aceste cuvinte la care am face bine sa luam seama. In pacat ma zamislit mama mea.Biblia are si alta expresie de a ne face cunoscut ca sintem pacatosi pina in maduva oaselor. Citim ca Toti am pacatuit si prin pacat a intrat moartea. Si pentruca toti au pacatuit moartea a trecut asopra tuturor oamenilor .
Nu stiu daca frumusetea ortodoxiei te scapa de aceasta osinda care planeaza asupra omuli.Ce stiu este ca ; venind inaintea lui Dumnezeu cu o inima sincera la el gasim indurare. Psalmistul spune asa de frmos prin ce a trecut el. Mi-am marturist Domnului vina pacatelor mele si El a iertat vina mea.
Citat:
În prealabil postat de floryna
Tragedia caderii in pacat...in cel mai cumplit intuneric consta in faptul ca nu cunosteam frumusetea Ortodoxiei inainte si prin urmare traiam dupa propriile mele reguli si nu dupa voia Lui Dumnezeu.Dar minunea s-a produs si acum nadajduiesc ca voi dobandi iertare.As vrea sa aflu ca nu sunt singura, ca au trait si altii in pacat, iar acum incearca sa traiasca dupa voia Lui Dumnezeu.Mi-ar placea sa aud si parerile voastre.Mi-ar prinde bine sfaturile voastre.
|