08.03.2009, 00:50:33
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 06.03.2009
|
|
Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=blue][SIZE=3]Monolog nocturn[/SIZE]
Bună seara, Andrei! Vin spre tine, închipuire albastră, plăsmuire din vis și speranțe. Dă-mi voie, deschide ușa și lasă-mă lângă tine.
Primește-mi iertarea pentru o greșeală nesăvârșită. Vin la tine cu icoana primului tău cuvânt, cu lumânarea de ceară din care se înalță un fum subțire, albastru ca tine.Vin să-ți cer iertare, imagine cu ochi perfizi. Te văd peste tot, fără să exiști niciunde. Și arzi în mine ca lumânarea ce-o țin între degete.
Te iubesc, da, te iubesc de mult fără ca tu să-ți închipui că mai există și oameni care iubesc umbre. Ca să ajung la tine am trecut trei dealuri. Atunci le-am călcat nepăsătoare. Acum mi-e frică să trec fără tine. Dă-mi umbra ta, lasă-mă să mă sprijin de tine, tu singurul gând și marele vis.
Ești mai frumos ca Făt Frumos cel Trist. Dar tristețea ta e perfidă, ca apariția și dispariția ta.
Acum încă odată cer iertarea ta blândă și, ascultă-mă, tu - umbră de vis, coboară din albastru în chip de noapte, de vis sau măcar în chip de floare de nu-mă-uita...[/COLOR]
|
Iubitei mele
Ca ma iubesti, stiu.
Ca te iubesc, stii.
Si ma ranesti mereu.
Mereu imi spui minciuni.
Eu cred in triumf
In lupte victorioase.
Tu crezi in orgolii
In vanitati desarte.
Eu stiu doar sa castig
Sa pierd, n-am invatat.