View Single Post
Vechi 09.03.2009, 16:35:00
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de trecator Vezi mesajul
am citit majoritatea celor scrise aici, care se cred a fi raspunsul la intrebarea ta; cu siguranta ca fiecare isi va sustine credinta, pe care o mosteneste de la parinti, prin toate mijloacele; pentru a te lamuri in problema pe care o ridici, te rog doar, sa urmaresti link-ul urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=hm1YC...eature=related
si sunt mai multe pe care le poti afla; sa stii insa, caci, adevarul mereu a fost pus sub oboroc;
Omul care vorbeste in clipul prezentat mai sus abereaza patetic. Daca si Constantin cel Mare a fost mason atunci, prelungind indefinit absurdul, o sa auzim intr-o zi ca Pilat din Pont a fost mason, despre maimarii templului nici nu se pune problema, cat despre Iuda Iscarioteanu a fost, fara discutie, un agent al masoneriei infiltrat intre cei 12 Apostoli. Cat despre Sfantul Petru... e suspect. Si-a gasit sa moara la Roma, capitala virtuala a BC, a mai fost si evreu pe deasupra.

Si asa, din tampenie in tampenie, ajungem la suspiciunea generalizata. Ma uit cu tristete cum dracu' isi bate joc de oameni folosind o arma redutabila care se afla asupra victimei: prostia. Mi se pare mie sau prostia pe stil nou si prostia pe stil vechi folosesc acelasi limbaj?
Reply With Quote