Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2009, 17:35:00
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de trecator Vezi mesajul
am citit majoritatea celor scrise aici, care se cred a fi raspunsul la intrebarea ta; cu siguranta ca fiecare isi va sustine credinta, pe care o mosteneste de la parinti, prin toate mijloacele; pentru a te lamuri in problema pe care o ridici, te rog doar, sa urmaresti link-ul urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=hm1YC...eature=related
si sunt mai multe pe care le poti afla; sa stii insa, caci, adevarul mereu a fost pus sub oboroc;
Omul care vorbeste in clipul prezentat mai sus abereaza patetic. Daca si Constantin cel Mare a fost mason atunci, prelungind indefinit absurdul, o sa auzim intr-o zi ca Pilat din Pont a fost mason, despre maimarii templului nici nu se pune problema, cat despre Iuda Iscarioteanu a fost, fara discutie, un agent al masoneriei infiltrat intre cei 12 Apostoli. Cat despre Sfantul Petru... e suspect. Si-a gasit sa moara la Roma, capitala virtuala a BC, a mai fost si evreu pe deasupra.

Si asa, din tampenie in tampenie, ajungem la suspiciunea generalizata. Ma uit cu tristete cum dracu' isi bate joc de oameni folosind o arma redutabila care se afla asupra victimei: prostia. Mi se pare mie sau prostia pe stil nou si prostia pe stil vechi folosesc acelasi limbaj?
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 17:40:33
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Imi cer iertare pentru tonul si cuvintele folosite mai sus. Si pentru iesirea din subiectul topicului de fata.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
casatorie, stil vechi

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pentru o casatorie pe stil vechi doca Botezul 30 08.09.2012 20:29:55
biserica ortodoxa de stil vechi silviu.pintilie Secte si culte 6 12.11.2010 15:03:30
casatorie cu ortodox de stil vechi doca Nunta 1 31.01.2008 16:06:59
Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) teogtf Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 43 06.11.2006 11:37:07