View Single Post
Vechi 12.03.2009, 09:12:30
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=seagreen]continuare:[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]iar eu trufash shi trist prefacandu-ma vesel absent[/COLOR]
[COLOR=seagreen]sa privesc mereu cum te stingi prin naravul fregvent, [/COLOR]
[COLOR=seagreen]cum te usuci ca o matza, lingushitoare, vicleana[/COLOR]
[COLOR=seagreen]hranita din a mea minciuna baban-barosana[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]o, draga shi dulce iubita, ca o porumbitza, ca o ispita[/COLOR]
[COLOR=seagreen]te-am facut din ce erai, stea alba shi aprinsa shi scumpa[/COLOR]
[COLOR=seagreen]o biata reptila ce linge sange de mort din viatza risipita[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ce se incanta cu un gandac ce-i da amortzeala vrand sa-o irumpa.[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]erai dulce, simpatica shi curata, shi te-am ucis[/COLOR]
[COLOR=seagreen]erai nevinovata, simpla shi curata shi te-am ucis[/COLOR]
[COLOR=seagreen]erau plina cu fericire simpla shi tainica shi curata dar te-am ucis[/COLOR]
[COLOR=seagreen]in clipa in care te-am privit shi am mintzit iubirea, te-am tradat.[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]acum privesc fara sa-tzi spun, din sufletul meu de lepadatura[/COLOR]
[COLOR=seagreen]shi cand te privesc cum ai ajuns de pagana, ma cuprinde aceiashi arsura[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ma privesc in oglinda ochilor tai shi imi vad naravul pradator de sange[/COLOR]
[COLOR=seagreen]imi vad pofta shi nepasarea predandu-ma pierdut in pierzare caci nu e nimeni sa-mi poata invinge... batjocura cinica[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]sa ma mai ridice din durerea amara, shi ochiul pagan, cu care te batjocuresc ca un falnic stapan[/COLOR]
[COLOR=seagreen]sa ma scoata din acest gunoi plin de puroi cu care sunt unit asha ca un nit, [/COLOR]
[COLOR=seagreen]sa ma ajute sa pot sa-tzi spun, ca nu te-am iubit ci doar am fost cum sunt shi acum, un trufash trufit, un ciob ciobit,[/COLOR]
[COLOR=seagreen]un vampir, un strigoi, un diavol plin de vanin de nevoi, de dorintzi din dintzi deshtintzi, pentru ca cineva, candva, m-a pacalit ca nu eu ci ca tu ai mintzit, dar nu-i asha, crede-ma iubit-o ca nu tu mintzi prin ochii tai plini de lacrimi fierbintzi, ci batjocura mea.[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]O, Doamne, ma simt o lepadatura amara shi goala, ma simt ca un om ce inshala, [/COLOR]
[COLOR=seagreen]ma vad in ochii iubitei mele, caci ea din pricina mea a prins gustul poftelor rele,[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ma vad in copiii ce or sa vie, ce durere vor trai, ce grotesc shi ce mocirla dulce viatza lor o sa le fie,[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ma vad in prietenii mei totzi, cum s-au molipsit sa ma urmeze, sa fie nishte lepadaturi shi ei asemenea mea, asemenea mintzii mele rebele, nishte hotzi.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ma vad Doamne legat de sus shi pana jos in durerea iubitei mele caci tot ce-a foast bun in ea, eu am stricat.[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]o, Doamne shi glas de lebada mieros cu har, poetic, am prins eu doar ca sa o smintesc far de habar[/COLOR]
[COLOR=seagreen]o, Doamne iubita mea se stinge shi-afara ninge shi e tarziu[/COLOR]
[COLOR=seagreen]o Doamne iubita mea murdara merge afara, merge afara...[/COLOR]
[COLOR=seagreen]o Doamne de unde sa incep sa tac shi sa te rog sa curetzi deznadejdea shi scarba shi pofta shi patimile din totzi apropiatzii, shi fratzii shi barbatzii, ce o ating pe ea, iubita mea.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]Doamne Doamne de ce nu pot nicicum ca sa pricep ca nu shtiu sa invatz pe nimeni, shi ca nu shtiu decat sa fac rau?[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]Iubito dar tu nu te amara vazand cat de mult tzi-am greshit, cat de rau te-am amagit, cat de jos te-am tras, te-am adus, tu, simpla fetitza, o fata curata shi plina de veselie, o fata care acum in loc de veselie shi bucurie, nu ai decat un ranjet pentru pofta mea cea rea, ai devenit un viespe shi tu... o Doamne, nu o mai lasa in mocirlirea mea... in cafeaua mea neagra, in tzigara mea neagra, in voia urii mele a iubirii celei atee printr-o arta a fericirilor shi promisiunilor amagitoare, arta de iubi mintzind... intr-o "viatza" neagra. [/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]Miluieshte-mi Doamne capul meu de mort, de tort, ca sa nu mai vad suferintza mea, din mine in ea, suferintza pagana shi rea shi grea, dulce ca fericirea fierei shi amara ca nemurirea durerei, intoarce-ma Doamne pe dos, fa-o inapoi cum a fost candva , iubita mea, fericirea. [/COLOR]
Reply With Quote