![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() [COLOR=seagreen]continuare:[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Sentimentalismul si erotismul sunt patimi ca unele ce cultiva vanarea de emotii si placeri. Cei ce seamana in trup din trup vor culege putreziciune. Din acest motiv, putine poezii sunt curate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poezia mai este și asemenea vinului.Capătă "mirosul" vasului din care se bea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si poezii frumoase, cele muncite mult, ca ale lui Eminescu, nu cele scrise la betie ca ale lui Nichita Stanescu, care nu au nici un sens sau ca nesfârsitele miorlaieli dupa iubiti, care sunt scrise de oameni îmbatati de euforie în fata propriilor sentimente de amor, adica de oameni carora li se pare ca amorul e ceva nobil fiindca asa au fost îndoctrinati de filmele si cartile de dragoste. Citat:
Cât despre evolutie, eu zic ca vorbesti prea mult despre ea, daca exista la cineva se vede si fara atâta reclama. |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Jose GODOY GARCIA[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce faci? Iar reduci omul la nulitate? La ce-ți servește și pe cine vrei tu să prostești? De când iubirea e un păcat? Crezi că omul ar fi rezistat milioanelor de ani fără iubire? Nu mai abera. Gândește, fii logic, te rog...[/COLOR] Citat:
[COLOR=green]Poeziile "frumoase", cum le numești tu, curg... Nu mi-l imaginez pe Eminescu Citat:
[COLOR=green]Ca să-l înțelegi pe Bacovia, Citat:
[COLOR=green]Evoluția depinde de noi, de fiecare în parte. O accepți ori te isterizezi pe forumuri că nu vei primi pâine dacă nu te lași cip-uit... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
quote=silverstar;122827
[COLOR=green]De când iubirea e un păcat? [COLOR=black]Vorbeam de erotism. [/COLOR]Crezi că omul ar fi rezistat milioanelor de ani fără iubire? Nu mai abera. Gândește, fii logic, te rog...[/COLOR][COLOR=black]Depinde ce întelegi prin iubire.[/COLOR] Eu cred ca ar fi rezistat fara ea, indiferent daca prin iubire intelegi atractia trupeasca sau iubirea platonica (care e ceva destul de recent). [COLOR=green]Poeziile "frumoase", cum le numești tu, curg... Nu mi-l imaginez pe Eminescu [COLOR=green]Ca să-l înțelegi pe Bacovia, [COLOR=green]Evoluția depinde de noi, de fiecare în parte. O accepți ori te isterizezi pe forumuri că nu vei primi pâine dacă nu te lași cip-uit... [/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]N-ai decât să fii tu cum vrei. Eu nu am motive să fiu un retrograd, un om călcat în picioare, mințit, manipulat, degradat de cei care cred că au drept să facă așa ceva în virtutea unei functii sau profesii. A ști, a fi informat, a-ți cunoaște drepturile dar și obligațiile, a avea personalitate înseamnă a te feri de cei care trăiesc și profită de pe urma naivilor. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat graiesti. Doar "cantarea cantarilor" merita luata in seama, restul poeziilor, in cea mai mare parte sunt cuvintele unor refulati, neadaptati social, si in Hristos, departe de drumul catre Tatal Ceresc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ai dreptate... Mare dreptate... [/COLOR]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|