View Single Post
Vechi 16.03.2009, 20:26:58
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cât despre urmașii lui Calvin cu pregătire mediocră pot să fac o remarcă de ansamblu: nu-i nevoie să se găsească special pentru mine unul cu pregătire mediocră pentru că toți susținătorii curentului de opinie al cărui lider ești dovedesc deja o pregătire mediocră și submediocră.

E suspectă poziția ta de "avocat al diavolului" în sensul că îi aperi metoda de plasator de versete scoase din context. Eu doream să-ți arăt că știe și dracu scriptura de parcă ar fi învățat-o de la neoprotestanți pentru că, e limpede, aveți multe în comun la capitolul hermeneutică biblică și nu numai.

1. Referitor la mediocritate, aveti dreptate. Fara falsa modestie, am mai recunoscut ca am o pregatire mediocra. Sunt multi frati de credinta (nu ma refer la cei cu pregatire teologica speciala), mai bine pregatiti decat mine. Acestia au treburi mai importante de facut. Asa ca, bucurati-va ca puteti discuta cu unul ca mine.

2. Nu am fost deloc "avocatul diavolului" Am fost avocatul metodei pur crestine de a veni in fata cu "sta scris" (asa cum am invatat de la Mantuitorul). Dvs. ati considerat aceasta metoda specifica "ispititorului". Practic, l-ati facut "ispititor" pe Cel ce folosea in mod frecvent expresia "sta scris", adica pe Domnul Iisus Hristos.
Reply With Quote