View Single Post
Vechi 19.03.2009, 00:13:35
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

scrabble, eu am afirmat ca am o relatie cu Hristos, ca Adevar Absolut, dar asta nu inseamna ca posed acest Absolut. Eu sunt in drum spre desavarsire. Nu am afirmat niciodata ca numai spusele mele sunt adevarate si nici nu am cerut sa fie urmate.

Sunt o persoana care crede in Hristos. Si sincer iti spun, nu pot sa lepad credinta atunci cand ies din casa si sa o imbrac atunci cand ma intorc, sau sa o activez atunci cand merg la biserica si sa o comut pe pasiv cand merg la serviciu.

In concluzie, cel care crede in Dumnezeu isi va randui viata prin raportare in tot ceea ce face la Dumnezeu si la voia Sa. Cel care nu crede isi va randui viata in functie de un anumit crez, constituit din raspunsurile lui la marile intrebari privind viata si existenta umana.

Asa ca daca esti dornic sa mai urmaresti postarile mele, doresc sa ma privesti asa cum sunt si nu asa cum ti-ai dori sa fiu. Poate din impreuna vietuire pe acest forum, vei gasi si lucruri minunate si nu vei considera niciodata prezenta ta aici ca o pierdere de vreme.
Reply With Quote