View Single Post
Vechi 23.03.2009, 08:12:37
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Chiar la prima predica adventista la care am asistat, pastorul m-a surprins (in mod placut) cu o afirmatie. Redau spusele sale:"Dragii mei, zilele trecute stateam de vorba cu o doamna, buna crestina dar de alta religie...".

Acuma o să zici, Vasinec, că-s rătăcios dar pastorul despre care vorbești in fragmentul de mai sus a scos din gură o tâmpenie mai mare decât toată istoria, tânără de altfel, a cultului adventist. Cum adică "bună creștină dar de altă religie"? Ori femeia era creștină ori de altă religie! Sau adventismul e o altă religie decât cea creștină??? Nici nu mă mir că astfel de "oameni pregătiți" din cultul adventist au "altceva mai bun de făcut" decât să discute onest despre valoarea principiilor pe care-și bazează credința.
Este intr-adevar o greseala de exprimare. Trebuia spus "buna crestina dar de alta confesiune religioasa". Nu stiu daca aceasta greseala apartine pastorului sau mie (poate am redat gresit spusele sale). Important este ca ideea a fost inteleasa de toata lumea. Mai putin de un carcotas care se da om de cultura si cu pregatire teologica.

Daca aceasta greseala de exprimare vi se pare monumentala ("o tampenie mai mare decat toata istoria adventista"), ce spuneti de faptul ca dvs., in prima postare pe acest topic, l-ati numit "ispititor" pe Cel care obisnuia sa vorbeasca cu "este scris", adica pe Mantuitorul.

Greseala mea de exprimare nici nu a fost observata de unii si nu a schimbat frumusetea unui gand. Ceea ce ati afirmat dvs., intr-un mod impecabil, poate sa duca la smintirea unora. Sa-L numesti "ispititor" pe Domnul Iisus Hristos este ceva de-a dreptul diabolic.
Reply With Quote